Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic 5*, Hurgada (Egipat) - nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic 5*, Hurgada (Egipat) - nalazi se u Memši u novom centru, preko puta plaže i hotela Steigenberger Al Dau Beach, oko 5km od centra Hurgade i oko 4km od aerodroma.

Smeštaj: hotel je pod imenom Steigenberger Aqua Magic otvoren početkom 2014. godine i nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša koja je idealna za večernje šetnje i kupovinu. Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi. Hotel poseduje nekoliko bazena za odrasle i decu (7 se greje u toku zimskog perioda), bazen na krovu za opuštanje za odrasle ( takođe se greje u toku zimske sezone), Splash/Aqua park sa mega slajdovima po internacionalnim standardima za odrasle i decu, bazen za decu koji se zagreva tokom zime, mini klub (2-4 godine), dečiji klub (4-12 godina), teens club (13-16 godina), fitnes centar, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, dnevnu i večernju animaciju.

Plaža: hotel poseduje peščanu plažu koja je udaljena od recepcije oko 550 m (sa druge strane promenade) sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Do plaže povremeno vozi „shuttle golf car“ od golf terena tj. kad se pređe ulica bez utvrđenog plana nekoliko puta u toku dana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Sobe: hotel poseduje 723 smeštajne jedinice. Sve sobe poseduju: TV sa satelitskim kanalima, klilma uređaj, kupatilo sa tušem (walk-in shower), mini bar (voda, sok), sef, room service (uz doplatu).

Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

PUTNICI MORAJU POSEDOVATI ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA DOPLATOM ZA COVID19! 


Steigenberger Aqua Magic