Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5783
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Aja Napa

Aja Napa (Ayia Napa) je najpoznatije letovalište na Kipru, smešteno na njegovom jugoistoku, ali istovremeno predstavlja najistočniju tačku Evropske unije. Od aerodroma Larnaka udaljena je oko 40 km. Krajem devedesetih, Aja Napa je dobila nadimak „nova Ibica“ i privukla stotine mladih iz Velike Britanije. Dugi niz godina na Aja Napu su masovno dolazili mladi Britanci, ali danas izgleda mnogo drugačije, i postala je sinonim za kvalitetan odmor prepun sadržaja i uživanja.

Ovo mesto nudi rajske plaže, duh grčkih gradića i uslugu koja podseća na turske komplekse. Postoji veliki broj uvala među kojima je Nissi plaža, koja slovi za jednu od najlepših na ostvu. Ukoliko volite da vreme provodite na plaži, a da se istovremeno oko vas odvijaju i žurke, onda je ova plaža jedna od takvih mesta.

Aja Napa Leto 2022

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela u Aja Napi za letovanje 2022. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Aja Napa 2022. Aja Napa Kipar Leto 2022. Aja Napa Hoteli.

Aja Napa

Istraži mesto

Aja Napa
od
0€ -
Aja Napa
od
0€ -
Aja Napa
od
0€ -
Aja Napa
od
0€ -
Aja Napa
od
0€ -
Aja Napa
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Pećine Greko

Pećine Greko su postale zaštitni znak Aja Nape, ali i Kipra. Ukoliko ste ljubitelj kristalno čiste vode i uživate u plivanju, ne smete se vratiti sa letovanja, a da ovu atrakciju niste posetili. Dok je rt poznat po nizu prirodnih stena, od kojih su mnoge skrivene pećine, voda oko rta je nešto što ćete teško bilo gde naći. Ovo mesto je popularno kod turista sa avanturističkim duhom i ljubitelja vodenih sportova.

Više

Istaknuta objava

Kamara tou Koraka

Još jedno mesto koje treba da obiđete dok ste u Aja Napi jeste i Kamara tou Koraka, prirodni most u formaciji stena, koji se nalazi na putu za rt Greko. Ovaj most je postavljen visoko, tako da se sa njega pruža neverovatan pogled na tirkizno more i nebo, a zbog svega toga odavde se pruža i neverovatan prizor tokom zalaska sunca. Most više nije slobodan za hodanje po njemu, već je ograđen, ali ipak možete odavde uživati u prelepom zalasku sunca ili napraviti neverovatne fotografije.

Više