Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Alanja

Alanja Leto 2022 - Ovaj kosmopolitski grad na jugozapadnoj obali Turske, izrastao je oko utvrđene luke i zamka. Srednjovekovne zgrade smeštene su na stenovitom poluostrvu koje deli gradsku peščanu plažu na dva dela. Duž rive se nižu živahni barovi, a u blizinu su glavne znamenitosti u tom području - rimske ruševine Side i čuveni vodopadi Manavgat.

Dve plaže u Alanji sa plavom zastavom odvojene su visokim poluostrvom. Peščana plaža Kleopatra, na zapadnoj strani, je popularnija. Dugačka je dva kilometra i sa nje se pruža dramatičan pogled na zamak. Istočna plaža ima malo oštriji rub vode, što odgovara ronjenju s maskom - u ovim vodama lako je uočiti hobotnicu, jegulje i crne ribe škorpione.

Alanja hoteli – Letovanje 2022

Ukoliko želite da provedete leto 2022. u ovom prelepom kosmopolitskom letovalištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene – Turska Alanja Letovanje 2022. Alanja Last Minute. Alanja Avionom.

Alanja

Istraži mesto

Alanja
od
509€ -
Alanja
od
689€ -
Alanja
od
629€ -
Alanja
od
596€ -
Alanja
od
469€ -
Alanja
od
0€ -
Alanja
od
558€ -
Alanja
od
549€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Kleopatrina plaža

Plaza Kleopatra je peščana sa bistrom vodom. Poseduje plavu zastavicu zbog visokih standarda kvaliteta vode, sigurnosti i ekoloških usluga. Posetioci mogu uživati u sunčanju, plivanju, ronjenju s maskom i drugim vodenim aktivnostima. Kada ogladnite, postoji mnoštvo obližnjih kafića i restorana koji služe turska i međunarodna jela. Nakon toga možete krenuti u istraživanje pećina Damlatas, lutanje starim gradom i učenje o bogatoj istoriji regiona.

Više

Istaknuta objava

Noćni život

Noćni život Alanje poznat je u Turskoj. Disko barovi su dobro mesto za večernje piće pre nego što glavni klubovi duž luke otvore svoja vrata oko 23 sata. Muzika u ovim ogromnim prostorima kreće se od elektronske do modernog popa. Ako i dalje želite plesati nakon 3 sata ujutro, iz luke postoji autobus koji vozi do kluba odmah izvan grada.

Više