Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Albena

Albena predstavlja jedinstvenu kombinaciju mora, peska, zelenila i tišine. Drevni Tračani su ovaj region nazivali „Dolina proleća“, a Rimljani su ga kasnije nazvali „Geranium“ - što znači zdravlje. Za milione turista širom sveta Albena je omiljena destinacija za odmor zahvaljujući svom zlatnom pesku, nepreglednoj plaži, nežnom moru, čistom vazduhu, prijatnim hotelima i tradicionalnom bugarskom gostoprimstvu. Ovaj pravi raj privlači turiste iz celog sveta više od 50 godina - dodajući uspomene na sunce, more, toplinu i prirodu.

Albena Leto 2023

Pripremili smo za Vas sjajan izbor hotela u Albeni za letovanje 2023. godine. Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Albena 2023. Bugarska Leto 2023.

Albena

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Albena Bugarska Letovanje

Ako tražite savršen hotel za vaš porodični odmor u Bugarskoj, Albena je pravo mesto za vas. Veliki izbor hotela sa 3 do 5 zvezdica na morskoj obali, široka plaža, čisto more, očuvana prelepa priroda, brojne mogućnosti za sport i zabavu, ukusna hrana i prijateljski stav samo su neke od prednosti odmarališta na Crnom moru. Albena zadovoljava zahteve gostiju različitih starosnih grupa, nacionalnosti i interesa.

Više

Istaknuta objava

Albena Hoteli All Inclusive

U Albeni ćete pronaći mnoštvo all inclusive opcija, jer je ova vrsta odmora najtraženija. Većina gostiju koji se pridržavaju ove formule jednostavno žele da zaborave na svoje brige i uživaju u opuštajućem porodičnom odmoru gde ne moraju da razmišljaju o svakodnevnim stvarima. Kada se sve plati unapred, odmor je mnogo prijatniji i bezbrižniji. Restorani sa prijatnom atmosferom i ukusnom hranom, kao i brojni barovi u hotelima svakako vrede vašeg vremena. Uz zanimljive tematske večeri i večeri sa roštilja, vrhunski kuvari Albene mogu zadovoljiti i najsofisticiraniji ukus.