Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
+381 (11) 3626-015

Albena

Albena predstavlja jedinstvenu kombinaciju mora, peska, zelenila i tišine. Drevni Tračani su ovaj region nazivali „Dolina proleća“, a Rimljani su ga kasnije nazvali „Geranium“ - što znači zdravlje. Za milione turista širom sveta Albena je omiljena destinacija za odmor zahvaljujući svom zlatnom pesku, nepreglednoj plaži, nežnom moru, čistom vazduhu, prijatnim hotelima i našem tradicionalnom bugarskom gostoprimstvu. Ovaj pravi raj, privlači turiste iz celog sveta više od 50 godina - dodajući uspomene na sunce, more, toplinu i prirodu.

Albena

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Letovanje Albena

Ako tražite savršen hotel za vaš porodični odmor u Bugarskoj, Albena je savršeno mesto za vas. Veliki izbor hotela sa 3 do 5 zvezdica na morskoj obali, široka plaža, čisto more, očuvana prelepa priroda, brojne mogućnosti za sport i zabavu, ukusna hrana i prijateljski stav samo su neke od prednosti odmaralište na Crnom moru. Na ovaj način odmaralište zadovoljava zahteve gostiju različitih starosnih grupa, različitih nacionalnosti i različitih interesa.

Više

Istaknuta objava

Albena All Inclusive

U Albeni ćete pronaći mnoštvo all inclusive opcija, jer je ova vrsta odmora najtraženija. Većina gostiju koji se pridržavaju ove formule jednostavno žele da zaborave na svoje brige i uživaju u opuštajućem porodičnom odmoru gde ne moraju da razmišljaju o svakodnevnim stvarima. Kada se sve plati unapred, odmor je mnogo prijatniji i bezbrižniji. Restorani sa prijatnom atmosferom i ukusnom hranom, kao i brojni barovi u hotelima svakako vrede vašeg vremena. Uz zanimljive tematske večeri i večeri sa roštilja, vrhunski kuvari Albene mogu zadovoljiti i najsofisticiraniji ukus.