Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Amsterdam

AMSTERDAM – kad kažemo Holandija, većina pomisli na Amsterdam. Kada kažemo Amsterdam, prve asocijacije su na zemlju lala, vetrenjača, bicikli, kanale, ulice sa crvenim fenjerima, klompe, sir, pivo, zemlja tolerancije i perfekcije…Ovaj evropski grad je od svojih naranijih dana bio prometno središte trgovine. Amsterdam se može pohvaliti brojnim muzejima, pozorištem, neobičnim festivalima, obiljem barova i restorana, i zato verujemo da vam u ovoj evropskoj prestonici nikad neće biti dosadno. I ako na prvi pogled može delovati da je vreme stalo u sedamnestom veku, uverićete se da nije tako. Pred vama se nalazi više od 800 godina istorije za otkrivanje, i upravo zato i Holandija i Amsterdam zaslužuju da se nadju na vašoj listi destinacija.

Individualna i grupna putovanja Amsterdam (Holandija)

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

 

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Amsterdam

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Kratka poseta Amsterdamu

Ako imate samo nekoliko dana ili ukoliko ste u prolazu, želećete da makimalno iskoristite svoje vreme. Srećom ovaj evropski grad je relativno mali u predjenju sa drugim evropskim prestonicama i definitivno je moguće doživeti iskustva u kratkom vremenu, ako znate gde idete. Pošto ste u Amsterdamu, obilazak može krenuti od Kraljevske palate na trgu Dam i muzeja Madam Tiso, potom Državni muzej (Rijksmuseum) gde možete uživati u delima Rembranta, Van Goga, Rubensa, poseta kući Ane Frank, obići kuću Van Goga, posetiti nesvakidašnji most Amstel, luku…. Budući da Amsterdam nosi i naziv “Venecija severa” najbolje ga možete doživeti krstareći brojnim kanalima, ili pak možete iznajmiti bicikl i započeti obilazak ovog evropskog grada. Ukoliko se pak odlučite da peške istražite Amsterdam najbolje je da krenete od trga Dam, jer tu se nalazi kraljevska palata i glave shopping ulice Kalverstraat i Nieuwendijk, dok se u neposrednoj blizini nalaze četvrti Leidseplein i Rembrandtplein, koje obiluju brojnim bioskopima, pozorištima, pabovima… Čuveni Red light District i neki od Coffee shop-a možete posetiti uveče i uveriti se zašto upravo ova dva obeležja daju pečat grada u očima ostatka sveta.

Više

Istaknuta objava

Trg Dam

Trg Dam je jedno od najpoznatijih odredišta u centru grada Amsterdama, glavnog grada Holandije. Ovo mesto je žila kucavica grada, ono ostaje živahno većinu vremena tokom celog dana i uvek će biti domaćin nekog događaja za vašu zabavu. Prošetajte preko trga Dam i pronaći ćete mnogo zabavnih stvari za gledanje, poput muzike uživo, plesa i mnogih drugih aktivnosti koje će vas zaokupljati tokom cele večeri.