Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Antalija

Antalija 2022 - Drevna Pamfilija, glavno tursko odmaralište u mediteranskom regionu, atraktivan je grad sa senovitim bulevarima okruženim drvoredima palmi, i nagrađivana marina. U slikovitoj staroj četvrti Kaleici, uske krivudave ulice i stare drvene kuće staju uz drevne gradske zidine. Postala je popularno područje za turiste iz cele Evrope i sveta. Tokom zimskih meseci broj stanovnika je oko 2,5 miliona, ali se u letnjem periodu udvostručuje!

Regija Antalije, koja nudi svu mističnost prošlosti, danas se naziva Turskom rivijerom zbog svojih arheoloških i prirodnih lepota. To je mesto gde more, sunce, istorija i priroda čine savršenu harmoniju, gde se nalazi najlepša i najčistija obala duž Mediterana. Grad još uvek čuva svoj značaj kao istorijskog središta na južnoj obali zemlje, pored svojih divnih prirodnih lepota. Mitološki grad u kome su bili smešteni bogovi i boginje sada pokazuje sve svoje tajne i čudi se čovečanstvu.

Antalija Letovanje 2022

Ukoliko želite da provedete leto 2022. u Antaliji, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom, direktnim čarter letovima. Antalija hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Turska Antalija Leto 2022. Antalija Last Minute. Antalija All Inclusive.  

Antalija

Istraži mesto

Antalija
od
0€ -
Antalija
od
841€ -
Antalija
od
1.261€ -
Antalija
od
1.207€ -
Antalija
od
1.065€ -
Antalija
od
1.797€ -
Antalija
od
1.839€ -
Antalija
od
1.959€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaza Lara

Antalija je poznata po svojim plažama i odlična je destinacija za letovanje. Postoje dve poznate lokalne plaže na koje većina turista hrli: Konjalti i Lara. Lara se prostire na punih 10 kilometara. Ova peščana i šljunkovita plaža, na samo 45 minuta od centra grada, nudi mnoge restorane i objekte za razonodu.

Više

Istaknuta objava

Vodopad Duden

Mirni zvuci prskanja vode o stene na vodopadu Duden samo su jedan od svakodnevnih luksuza koje doživljavate u Antaliji. Ako želite da uživate u hladnom danu u Antaliji i vidite čudo prirode, obavezno obiđite ovaj vodopad i izletište oko njega, koji privlače lokalno stanovništvo, ali i mnoge strane turiste.

Više