Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Banje Srbije

Često imamo osećaj da nam je neophodno samo par dana odmora, da se oslobodimo svakodnevnog umora, stresa i napetosti. Jedan od najboljih načina jeste odlazak u neki od centara koji poseduje wellness & spa usluge. Ovi hoteli Vam nude masaže tela, bazene sa toplom vodom, saune, anti-stres tretmane i upravo zbog takvih sadržaja velike su šanse da se vratite preporodjeni. Ovakav vid odmora u današnjem svetu ne predstavlja luksuz, već potrebu savremenog čoveka i zbog toga je sve više hotela, koji nude wellness & spa koncept. 
Moramo primetiti da je ovakvih hotela sve više i u Srbiji i to u Arandjelovcu, Vrnjačkoj Banji, Staroj planini, Vrdniku, Kopaoniku i Zlatiboru. Ukoliko želite da odete na neko od ovakvih putovanja, pogledajte našu ponudu wellness & spa centara u Srbiji i prepustite se čarima neke od njih, a taman ćete imati priliku da upoznate neki novi deo Srbije ili da ga ponovo obidjete. 

Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju ponudu. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Banje Srbije

Istraži mesto

Banje Srbije
od
23€ -
Banje Srbije
od
0€ -
Banje Srbije
od
25€ -
Banje Srbije
od
41€ -
Banje Srbije
od
99€ -
Banje Srbije
od
27€ -
Banje Srbije
od
110€ -
Banje Srbije
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada