Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 10:00 - 17:00 | Subota i Nedelja: neradni dani
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Belek

Belek Turska - Belek se nalazi oko 30 kilometara od Antalije. Izgrađen je oko nekoliko golf terena, što ga čini posebno poželjnim za one koji traže sunčano mesto za uživanje u sportu. Sastoji se od mnogobrojnih luksuznih hotelskih kompleksa smeštenih duž 16 kilometara dugačke peščane plaže, koja nudi brojne mogućnosti za odmor i aktivnosti.

S obzirom da je u pitanju novoizgrađeno letovalište, najveći deo zabave nalazi se u samim hotelima (spa centri, sportski objekti i tereni, tobogani i dečiji klubovi). Grad se nalazi iza prostranih terena za golf, nudi barove, restorane, prodavnice i nedeljnu pijacu.

Belek hoteli – letovanje 2023

Belek 2023 - Ukoliko želite da provedete leto 2023. u ovom prelepom turskom odmaralištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene – Belek Leto 2023.

Belek

Istraži mesto

Belek
od
672€ -
Belek
od
842€ -
Belek
od
2.039€ -
Belek
od
1.652€ -
Belek
od
1.620€ -
Belek
od
1.439€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Luksuz Beleka

Kada je reč o antalijskoj regiji Turske, možemo reći sa sigurnošću da ovde svako može naći smeštaj po svom ukusu. Za najizbirljivije možemo preporučiti hotele u Beleku - u mnogim hotelima širom ovog mondenskog letovališta, susrešćete se sa luksuzom koji se teško može pronaći u drugim krajevima sveta.

Više

Istaknuta objava

Turski čaj ili samo čaj

Turski čaj je teško opisati, njega morate probati. On nije samo veoma ukusan, nego je i izuzetno koristan. U Turskoj se pije u svako doba dana, a sadrži i veliku količinu kofeina, što ga čini odličnom zamenom za kafu.Tradicionalno se priprema sa crnim čajem, dok u poslednje vreme se meša i sa drugim dodacima u vidu citrusa. Jedna od tajni turskog čaja se krije u njegovoj pripremi. Koristi se ne jedan, nego dva čajnika, koji se proizvode specijalno za pripremu čaja u zemlji. Voda za čaj se sipa u veći, koji se nalazi odozdo. U manji čajnik se stavljaju aromatični listovi crnog čaja. Oni se takođe prelivaju sa malo vode. Na taj način napitak postaje jak i aromatičan.

Više