Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Cinque Terre

Nacionalni park Cinque terre (pet gradova) pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja skup od pet terasasto izniklih naselja na strmim liticama ligurijske rivijere, do kojih je nemoguće doći kolima. Autentičnost i nedostatak komercijlizacije čini da odišu posebnim šarmom. Živopisne kuće pastelnih boja, primorski šarm, mreža puteljaka za šetnju je nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Cinque Terre odiše drugačijim vremenom, kada su ljudi živeli jednostavnije i spokojnije…Vodimo Vas da i Vi doživite deo te bajke…

Individualna i grupna putovanja Cinque Terre

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

 

Cinque Terre

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Zanimljivosti Cinque Terre

Cinkue Terre, pet gradova, je niz od pet ribarskih sela visoko na italijanskoj rivijeri u regionu Ligurija, koja su donedavno bila povezana samo stazama mazgi i dostupna samo železnicom ili vodom. Drevni sistem pešačkih staza i dalje je najbolji način da posetite pet sela: kliknite ovde za Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore.

Više

Istaknuta objava

Aperitiv u Nessun Dorma u Manarolii

Manarola je jedno od najlepših sela Cinque Terre, smešteno na strmom rtu tamne stene, sa svojim malim lukama i živopisnim kućicama. Krenite u luku nakon dugog pešačenja i uživajte u osvežavajućem kupanju u okeanu ili samo posmatrajte hrabre skakače sa litice. Jedno od najpopularnijih mesta za gledanje zalaska sunca je u Manaroli kada se grad okupa divnim narandžastim sjajem. Uživajte u aperitivu ili večeri u Nessun Dorma, romantičnom baru s pogledom na Manarolu. Isprobajte bruschetta tricolore, tanjir sa mešani sirom i mesom ili dinju sa pršutom, kao i lokalno vino. Ovo je jedna od najromantičnijih znamenitosti Cinkue Terre-a savršena za parove. Gledajte kako sunce zalazi i napravite nekoliko sjajnih fotografija.

Više