Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 10:00 - 17:00 | Subota i Nedelja: neradni dani
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

El Gouna

El Gouna predstavlja moderno letovalište na obali Crvenog mora, u blizini Hurgade. Izgrađena je uz obalu i na malim ostrvima, a poznata je po svojim lagunama, koralnim grebenima i peščanim plažama. Duga i široka plaža Mangroovy, popularna je među kajt surferima. Poznata marina ove regije je Abu Tig, i pored usidrenih luksuznih jahti, poseduje brojne restorane i barove. U centru mesta koje se zove Tamr Henna, nalaze se različite prodavnice i kafići, a kroz centar voze manji otvoreni autobusi, koji povezuju hotele u ovoj regiji sa centrom. Hotelski kompleksi ove regije pružaju mogućnost pravog odmora, daleko od gradske gužve.

El Gouna Letovanje 2023

Ukoliko želite da provedete leto 2023 u El Gouna, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom, direktnim čarter letovima. El Gouna hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Egipat El Gouna Leto 2023. El Gouna Last Minute. El Gouna All Inclusive.  

El Gouna

Istraži mesto

El Gouna
od
1.089€ -
El Gouna
od
0€ -
El Gouna
od
0€ -
El Gouna
od
0€ -
El Gouna
od
0€ -
El Gouna
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada