Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Evia leto 2023

Evia 2023 - Najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za turiste svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito-peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spušta u more, stvarajući slike fascinantne lepote, a tu su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Pefki, Limini i Edipsos, od kojih je Pefki pravi raj za naše turiste.

Evia hoteli 

Provedite letovanje 2023. na ovom prelepom ostrvu, nađite smeštaj po vašoj meri! Pogledajte našu bogatu ponudu hotela od 3 do 5 zvezdica, sopstvenim prevozom. Proverite i naše first minute i last minute ponude: Evia Leto 2023. Evia Avionom. Evia Grcka ostrva. Evia Last Minute

Evia leto 2023

Istraži mesto

Evia leto 2023
od
0€ -
Evia leto 2023
od
48€ -
Evia leto 2023
od
115€ -
Evia leto 2023
od
55€ -
Evia leto 2023
od
0€ -
Evia leto 2023
od
0€ -
Evia leto 2023
od
31€ -
Evia leto 2023
od
31€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

More i morska voda

Još od detinjstva nas uče da je morska voda nešto što ima blagotvorno dejstvo i što poboljšava naše zdravlje. Da li je to zaista tako? Činjenica je da morska voda u svom sastavu ima brojne vitamine, mineralelne soli, amino kiseline i da se sve te komponente apsorbuju preko kože dok se kupamo. Sve to zapravo deluje na naš imuni sistem jer ga pospešuje i osnažuje i pozitivno deluje u borbi protiv infekcija. Kupanjem u morskoj vodi, otvaraju se pore i na taj način se onda oslobađamo od toksina iz organizma. Plivanje pokreće rad svih organa i mišića u našem organizmu i na taj način poboljšava cirkulaciju. Morska voda pomaže i bržem zarastanju rana jer ih dezinfikuje i čisti. Ovo su samo neke od blagodeti morske vode po organizam, a verujemo da ste ih i sami već osetili, ali nije loše podsetiti se.

Istaknuta objava

Edipsos

Edipsos ili Lutra Edipsos, je najpoznatija i najstarija banja u Grčkoj i predstavlja spoj termalne i morske vode, u isto vreme je najpoznatije lečilište u današnjoj Grčkoj. U vreme starog Rima ovu banju su posetili čuveni imperatori Hadrijan i Marko Aurelije. Banja je u u prošlosti bila i razrušena jer ju je imperator Teodosije smatrao objektom okupljanja pagana. Danas ova banja ima oko 198 hotela, s tim što njih 18 poseduje spa program. Iz svega navedenog, moramo naglasiti da ovaj grad možete posetiti i leti i zimi, jer živi tokom cele godine.