Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Hanioti

Hanioti Grcka - Hanioti je malo i veoma živopisno mesto na Halkidikiju, nalazi se na prvom kraku poluostrva, Kasandri, na samo 100 km od Soluna. Skriveni je raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom. Hanioti, svetski poznata destinacija na Kasandri, taj epitet, između ostalog, duguje i predivnim plažama.

Po dolasku u letovalište, svaki posetilac će se vezati za ovaj mali raj, koji je uređen tako da zadovoljava potrebe većine i garantuje opuštanje i nezaboravan boravak. U njemu se nalaze apartmani i hoteli sa svim potrebnim sadržajima, brojni restorani i tradicionalne konobe, kao i moderni barovi i klubovi.

Hanioti apartmani

Hanioti 2021 - Odabrali smo za Vas izuzetne apartmane i vile, koji će Vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Hanioti Last Minute. Grcka Hanioti Leto 2021. Kasandra Grcka Apartmani.

Hanioti

Istraži mesto

Hanioti
od
69€ -
Hanioti
od
149€ -
Hanioti
od
0€ -
Hanioti
od
59€ -
Hanioti
od
70€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Porodično letovanje

Hanioti je će vam ponuditi miran porodični odmor. Ukoliko poželite malo avanture, možete otići na neki od izleta, kao što su obilazak Soluna, krstarenje oko Svete Gore (za muškarce je dozvoljena i poseta, uz prethodno regulisanu vizu), krstarenje zalivom Toroneos.

Istaknuta objava

Grčka salata

Grčka salata je napravljena od komada paradajza, krastavaca, naređenog luka, feta sira i maslina (obično kalamata masline), obično je začinjena solju i origanom i prelivena maslinovim uljem. Mogu se koristiti i kriške zelene paprike. U svakoj taverni možete naručiti ovu vrlo osvežavajuću salatu.