Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Indija

Indija 2022
Indija je zemlja iz koje ćete se teško vratiti bez utisaka, koji su vredni da se pamte ceo život. Po čemu ćete pamtiti putovanje u Indiju? Biće to po tišini pustinje, toka reke Gang, bengalskim tigrovima, meditacija, joga, zlatni izlasci sunca iznad Varnasija, ajuverdanske masaže, slonovi, Bog Šiva, prelepe plaže Goe....Budite spremni da putujete otvorenog srca i duše, pa možda jedna poseta Indiji i ne bude dovoljna, a utisci vas podstaknu da se vratite. Uverićete se zašto za Indiju kažu da je jedna od najvećih i najmnogoljudnijih zemalja sveta.
Došli smo u Nju Delhi, prestonicu Indije, i već tu možemo uočiti prve različitosti, susrešćemo se sa miksom različitih kutura, miks ljudi i životinja, koje slobodno hodaju ulicama. Ono što Vas ne može ostaviti ravnodušnim je haotičan saobraćaj, ulična hrana, i konstantan zvuk kravljeg zvona. 
Tu je i nezaobilazni simbol večne ljubavi Tadž Mahal (taj Mahal), koji je u spomen svoje preminule žene sagradio šah Džahan. 

Indija 2022, New Delhi, Goa, Tadz Mahal

Indija 2022, luksuzni hoteli, individualna putovanja 2022, grupna putovanja 2022. Daleke destinacije 2022. Veliki izbor hotela, egzotične destinacije, odmor iz snova. Indija 2022, first minute i last minute ponude. Agencija Sole Azur.  
Indija

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Zemlja začina

Počastite svoje čulo ukusa tradicionalnim aromatičnim karijem, uživajte u mešavini kokosovog mleka, čilija, đumbira i drugih začina, a onda se rashladite uz lassi koji se pravi od jogurta, pravi protivotrov ljutom kariju. Udahnite mirise začina koji se mešaju sa ukusima svežeg voća na lokalnim pijacama.

Više

Istaknuta objava

Kolevka hinduizma, budizma i sikizma

Indija je jedna od najvećih i najmnogoljudnijih zemalja sveta, i prestavlja pravi "kotao" raznih ljudi, religija, mitova, tradicija i mnogih kultura. Tokom celog postojanja nastale su velike religije: hinduizam, budizam, sikizam i džainizam, dok su hrišćanstvo i islam na ovom području dobili nove karakteristike, oblike i tumačenja.