Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Istanbul

Istanbul je magična kompozicija dva kontinenta. A posebno Bosforski, istanbulski moreuz će razveseliti vaša srca. Osim što je najveći i najpopularniji grad Turske, Istanbul je i najveći kulturni i finansijski centar Turske. Istanbul se smatra mostom koji povezuje Aziju sa Evropom sa kulturnog i geografskog stanovišta.

Istanbul se nalazi delimično u Aziji, a delimično u Evropi. Njegov geografski položaj kao i bogata istorija odgovorni su za fascinantno mešanje kultura. Turisti hrle da bi iskusili ovaj magični grad pun kontrasta za sebe, čineći ga 5. najpopularnijom turističkom destinacijom na svetu.

Istanbul svojim putnicima nudi nezaboravno iskustvo sa živopisnim svakodnevnim gradskim životom i dinamičnim noćnim životom. Prelepa silueta grada kombinuje istorijska mesta i spomenike poput rimskih vodovoda, vizantijskih crkava, venecijanskih kula, osmanskih palata iz vizantijskog, osmanskog i turskog perioda.

 

Individualna i grupna putovanja Istanbul (Turska)

 

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

 

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Istanbul

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Taksim i Galata

Za one koji su istinski entuzijasti gradskog života i uživaju u gradskim živahnim noćima i ulicama, kao i u najposećenijim monumentalnim znamenitostima i muzejima, toplo vam preporučujemo da posetite i vidite istanbulsku četvrt Bejoglu u kojoj se nalazi popularne turističke četvrti Galata i Taksim. Taksim je sa svojim kultnim trgom Taksim glavno atraktivno mesto za svakog turista, a područje je uvek živopisno sa veselim turistima koji slikaju selfije kod spomenika ili istorijskog tramvaja. Od Taksima možete da nastavite do svetski poznate ulice Istiklal dok ne dođete do naselja Galata u Bejoglu.

Istaknuta objava

Kapali Čaršija i šoping u Istanbulu

Istanbul se može smatrati turskom prestonicom kulture i mode i nudi mnoge mogućnosti kupovine. Raznovrsnost, u rasponu od tradicionalnih i modernih proizvoda, čini Istanbul atraktivnim centrom za ljubitelje kupovine Istanbul ima sve za svaki budžet i stil. Od popularnih pijaca na otvorenom, bazara, radionica tepiha i kilima, radnji bakra, antikvarnica i rukotvorina, do dizajnerskih prodavnica, tradicionalnih radnji, modernih robnih kuća i veoma velikih tržnih centara; kupovina je jedna od najboljih stvari u Istanbulu. Grand Bazaar (Kapali Carsi) je bez sumnje najpopularnije turističko mesto za kupovinu u Istanbulu. Grand Bazaar je kupovina avantura koju nećete želeti da propustite. U nizu natkrivenih ulica nalazi se preko 4.000 trgovaca koji prodaju svoje proizvode i proizvode. Ovde možete pronaći bilo šta, od začina, suvog voća, draperija, galanterije, čizama i papuča do zlatnog i srebrnog nakita.