Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Jerusalim - Izrael

IZRAEL (Medinat Jisra’el)  je  bliskoistočna zemlja, smeštena uz istočnu obalu  Sredozemnog mora  i jedina jevrejska država na svetu. Izrael je "Obećana i Sveta zemlja", zemlja u kojoj je rodjeno hrišćanstvo,  zemlja u kojoj su sagradjena najveća svetilišta i hodočašća: Nazaret, Vitlejem i Jerusalim.  U isto vreme Izrael je pusta, a bogata, opasna, a u isto vreme i sigurna, izmešana, a jednostavna destinacije. Ovde se rodio, stradao i vaskrsnuo  Isus Hrist, a pored toga imamo i preplitanje tri vere: hrišćanstvo, islam i judizam. Izarel  je i jedina je država na svetu koja je oživela mrtav jezik i proglasila ga službenim.
Danas je izrael jedna moderna zemlja nesvakidašnje baštine, koju svake godine posećuju milioni turista iz celog sveta, a ovu su samo neki od razloga da se i Vi odlučite i obidjete ovu zemlju i na taj način obogatite sebe kako duhovnim vrednostima, tako i novim saznanjima. 

Jerusalim 2023, Izrael 2023, Tel Aviv, Jafa, Vitlejem, individualna putovanja 2023, grupna putovanja 2023

 

 

Jerusalim - Izrael

Istraži mesto

Jerusalim - Izrael
od
0€ -
Jerusalim - Izrael
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Jerusalim i Vitlajem

Ovo je zemlja neverovatnih pejzaža, zadivljujućih gradova, zemlja kulturno-arheoloških lokaliteta. Jednom rečju posetićete zemlju gde se prepliću prošlost i sadašnjost. Mrtvo more, reka Jordan, Tel Aviv, Jerusalim, Vitlajem, Kumran i Masad, Via Dolorsa su samo delić onoga zbog čega Izrael treba da se nadje na Vašoj listi destinaci

Istaknuta objava

Tel Aviv

Ako ste u Izraelu i ako vas put navede, možete posetiti i Tel Aviv, koji zapravo predstavlja srdište inovacije, kulture i kreativnosti. Tel Aviv će vam ponuditi raznovrsnu kulturnu scenu, prelepe gradske plaže, živopisan noćni život, i cinjenica je da ćete uvek imati čime da popunite vreme. Grad predstavlja mesto susreta novog i starog, poštujući tradiciju i istoriji prihvatajući novitete i različitost.

Više