Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Jonska obala

Jonska obala Grcke je izuzetno popularna regija za letovanje među našim turistima. Nalazi se u oblasti Epir, što na grčkom jeziku znači kontinent. To je prekrasna planinska oblast na severozapadu Grčke i njen glavni grad je Ioannina. Jonska obala je sa istočne strane zaštićena gorostasnim planinskim vencem Pindosa, u čijem se podnožju nalaze bezbrojne plantaže pomorandži i limuna. Šarmantna turistička mesta raspoređena su duž obale od Igumenice do Lefkade, a najpoznatija su Parga, Sivota i Preveza.

Preveza Hoteli - Preveza je veliki razvijeni grad i lučki centar u zalivu Amvrakikos. Lep i miroljubiv grad koji je sa jedne strane okružen plantažama maslina, dok se preko puta njega nalazi ostrvo Lefkada. Nedaleko od Preveze, na 20 km nalazi se mala luka Ligia. Jedna od najpopularnijih plaža Jonske obale je Vrahos. Nalazi se na pola puta između Parge, od koje je udaljena 25km, i Preveze, do koje ima 30km. Najbliže naseljeno mesto je Loutsa, udaljeno par kilometara od plaže Vrahos.

Kanali je odlično locirano letovalište na Jonskoj obali Grčke. Od Preveze je udaljeno manje od 15km. Letovalište ima sve neophodne sadržaje za boravak turista ali, kako ova regija nije maksimalno turistički razvijena, popularna je za mirniji porodičan odmor. Plaža je većim delom peščano šljunkovita i dugačka je nešto više od 10km. Nedaleko od Kanalija nalazi se Kastrosikia, malo primorsko selo smešteno na prelepoj plaži.

Preveza 2021 – Pogledajte našu bogatu ponudu modernih hotela za letovanje 2021. godine u ovom lepom grčkom letovalištu. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili avionom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude. Jonska obala Letovanje. Epir Grcka Hoteli 2021.

Jonska obala

Istraži mesto

Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
44€ -
Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
0€ -
Jonska obala
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Parga Hoteli

Parga je vrlo slikovito, tipično grčko letovalište na Jonskom moru, sa belim kućama čiji su prozori obojeni u jarke boje i načičkani cvećem. Preko puta Parge su jonska ostrva Paksos i Antipaksos, do kojih se oganizuju izleti turističkim brodićima koji polaze iz marine u centru. U samom centru mesta je široko popločano šetalište i gradska plaža sa sitnim šljunkom. Idući od centra ka jugu, pešice se dolazi do biserne šljunkovite uvale Krioneri, a ako se krene od centra severno, prelazi se preko strmog dela starog centra uzanim ulicama iza koga je široka uvala i popularna plaža Valtos. Pored tri plaže, turisti ovde mogu provesti vrlo aktivan odmor i čak posetiti, jednodnevnim izletima, i ostrva Krf, Lefkadu ili Kefaloniju. Parga Last Minute.

Istaknuta objava

Sivota Hoteli

Sivota je malo mesto smešteno na obali Jonskog mora, a okružuje ga prelep arhipelag malih ostrva ispunjenih bujnom vegetacijom sa peščanim plažama. Sivota je nekada bila ribarsko selo, a danas je moderno letovalište. Uz obalu je lepo šetalište koje okružuje luku i marinu za jahte. Iako mirno mesto, Sivota svojim karakterističnim šarmom u večernjim satima pruža mogućnost dobrog provoda uz odličnu gastronomsku ponudu. Sivota Last Minute.