Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Kefalonija

Kefalonija leto 2022 - Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo i nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Pretežno je planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživeti vremena antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je to najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama smeštenim u turističkim oazama. Pored uživanja na plažama pruža Vam se mogućnost avanture i istraživanja ostrva, kako kopnom, tako i sa mora. Dobro je povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima, pa na taj način možete da upotpunite Vaš odmor.

Kefalonija apartmani

Kefalonija 2022 - Doživite savršeno letovanje na ovom prelepom, elitnom ostrvu! Nađite aranžman i smestaj po vašoj meri, pogledajte našu ponudu apartmana u mestima Lassi i Argostoli. Avionom ili sopstvenim prevozom. Proverite i naše first minute i last minute ponude: Kefalonija Last Minute. Kefalonija Lassi. Kefalonija Avionom.

Kefalonija

Istraži mesto

Kefalonija
od
129€ -
Kefalonija
od
0€ -
Kefalonija
od
0€ -
Kefalonija
od
49€ -
Kefalonija
od
99€ -
Kefalonija
od
60€ -
Kefalonija
od
0€ -
Kefalonija
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Slikoviti Asos

Nedaleko od zaliva Mirtos, nalazi se živopisno selo Asos, zaista jedinstveno mesto na ostrvu. Da biste ga posetili, potrebno je imati vozilo, jer je ovo malo ljupko mesto relativno izolovano. Ulaskom u selo odmah ćete doći do malog trga sa starim preuređenim kućama, nekoliko romantičnih tradicionalnih grčkih restorana i malim molom izgrađenim za privatne čamce i lokalne ribare. Lokalna plaža je mala, ali morska voda je čista i neverovatne plave boje. Ako ste vlasnik privatnog broda, okolina Asosa nudi mnoštvo malih i pustih plaža. Levi deo sela je poput poluostrva koje povezuje selo sa starim zamkom. Ova tvrđava je izgrađena krajem 1500. godine kako bi zaštitila ovaj deo ostrva od pirata u Sredozemnom moru.

Istaknuta objava

Argostoli

Argostoli je najveći grad i centar ostrva. Nalazi se na zapadoj obali, u najvećem zalivu ostrva i najveća je luka ostrva. Naspram Argostolija nalazi se drugo po važnosti mesto na ostrvu, Liksuri. Jedna vožnja nije dovoljna za upoznavanje Argostolija, jer grad ima mnogo mesta koja zaslužuju vašu pažnju. Srce grada kuca oko glavnog trga i između asfaltirane ulice i ulice Sitemporon u kojoj rade brojne prodavnice, kafići i barovi. U luci vidimo brojne brodove grčkih i stranih posetilaca, kao i pristanište brodovima za krstarenje, koji daju turistički život susednim oblastima. Kosmopolitski Argostoli pogodan je za boravak turista. Ovde ćete naći hotele svih kategorija i soba za iznajmljivanje. Noćni život je intenzivan i zadovoljava sve ukuse. Kefalonija Grcka.