Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Kemer

Kemer Turska - Smešten između tirkiznih voda Sredozemnog mora i prelepe planine Taurus, Kemer je malo letovalište pravljeno po meri turista. Grad, priroda, plaža, planine - ovo odmaralište na jugozapadu Turske ima ponešto od svega. U centru su butici, bazari i barovi, zajedno sa otmenom marinom u kojoj su privezane jahte. A nešto dalje, nalaze se rimske ruševine i nacionalni parkovi. Posetiocima su na raspolaganju brojni kafići, restorani, muzički barovi i diskoteka. Kemer je od aerodroma u Antaliji udaljen jedan sat vožnje.

Kemer hoteli – letovanje 2022

Kemer 2022 - Ukoliko želite da letujete u ovom prelepom turskom odmaralištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene – Kemer Leto 2022.

Kemer

Istraži mesto

Kemer
od
0€ -
Kemer
od
1.969€ -
Kemer
od
1.369€ -
Kemer
od
821€ -
Kemer
od
0€ -
Kemer
od
1.044€ -
Kemer
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Letovanje Kemer

Odmor u Kemeru savršen je za parove i porodice. Plaže (ima ih dve) odlično su mesto za početak, za sunčanje i odmaranje dok gledate decu. Ako ste spremni za avanturu, možete se uputiti do živahne marine, gde možete isprobati neki od sportova na vodi. Ovde ćete pronaći i mesto za provod, uključujući otmene restorane koji nude ukusne lokalne obroke. Želite da istražite još nešto? Izađite autobusom do Phaselisa i pogledajte rimske ruševine i drevni amfiteatar, ili planirajte porodičan dan u akvaparku. Pešačenje i biciklizam su odličan način da otkrijete izvanredne prostore u blizini.

Više

Istaknuta objava

Ratluk

Ratluk (rahat lokum) je u Turskoj u prošlosti bio poslastica namenjena višoj klasi. Uvijao se u svilu i tako donosio na dvor, međutim, danas se služi u skoro svakom kafiću uz tursku kafu. Nekad je prekriven crnom čokoladom, mada turski slatkiši retko sadrže čokoladu. Glavni sastojci su orasi, šećer, brašno, badem, pistaći, puter i šećer u prahu.

Više