Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,34
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Ksamil

Ksamil Leto 2023 - Ksamil je skriveni dragulj albanske rivijere i definitivno jedno od najboljih odredišta na plaži u Evropi. Prošlo je mnogo vremena otkako je Evropa dobila novu turističku destinaciju - Albaniju, ali Ksamil je počeo da privlači više posetilaca tek poslednjih nekoliko godina.

Šta da očekujete? Ovde možete uživati u rajskim plažama koje nude beli pesak i kristalno čistu vodu sa mediteranskom klimom tokom cele godine. U mestu živi oko 4-5 hiljada ljudi, a broj turista se povećava svake godine. Ipak, ostalo je još mnogo osamljenih mesta ako tražite odmor i tišinu na odmoru. Mesto je donekle zadržalo stari šarm, a ima i mnogo prijatnih malih restorana koji služe albansku kuhinju.

Ksamil hoteli

Hoteli u Ksamilu nisu veliki i većinom su u porodičnom vlasništvu. U ponudi agencije Sole Azur su hoteli sa 3 i 4 zvezdice, po povoljnim cenama. Proverite i naše first minute i last minute aranžmane - Ksamil Albanija Letovanje 2023. Ksamil Smestaj:

 

Ksamil

Istraži mesto

Ksamil
od
0€ -
Ksamil
od
20€ -
Ksamil
od
0€ -
Ksamil
od
0€ -
Ksamil
od
0€ -
Ksamil
od
23€ -
Ksamil
od
0€ -
Ksamil
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Izlet do Sarande

Iz Ksamila se vrlo lako stiže do Sarande. Ako nemate automobil, najlakši način da stignete je autobusom (100 leka). Autobus iz Sarande može se uhvatiti na stajalištima, ali obično možete samo ispružiti ruku i vozači autobusa će vas pokupiti. Ako putujete kolima, putevi su solidni, ali ako je ovo prvi put da vozite u Albaniji, budite oprezni.

Više

Istaknuta objava

Ksamil plaze

Albanija tek u nekoliko poslednjih godina pokušava da približi svetu svoja letovališta, što znači da ima još mnogo onih tajnih, netaknutih, divljih i prelepih plaža u kojima je istinska magija boravka na moru. Plaže primorskog seoceta Ksamil krasi beli pesak i čista, ne previše hladna i duboka voda i mnoštvo gotovo nerealnih prizora magične prirode, i čoveka u njoj. Ovde možete da birate da li ćete partijati u nekom od atraktivnih barova na vodi ili krenuti u istraživanje obližnjih ostrvaca, a sve izgleda tako kao da ste ga izmaštali.