Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Kušadasi

Kusadasi Letovanje 2021 - Kušadasi je jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, smešten na prelepoj egejskoj obali. Ovaj ljupki grad sa populacijom od 100.000 ljudi svake godine privuče preko milion i po posetilaca iz celog sveta! Okružen je prirodnim, kulturnim i istorijskim spomenicima, koji čine grad savršenim mestom za odmor za sve tipove putnika, od parova do porodica, od onih koji traže provod do ljubitelja arheologije.

Divne plaže, nacionalni park, vodeni parkovi, noćni život, obližnji drevni gradovi, izleti brodom, all inclusive i prijatni butik hoteli, marina, pijace, živopisne prodavnice, ukusna hrana, domaćinska atmosfera i 300 sunčanih dana su neki od mnogih čari grada. Obećavajući divan boravak sa nezaboravnim uspomenama, Kušadasi vam želi dobrodošlicu!

Kusadasi hoteli

Kusadasi 2021 - Ukoliko se odlučite da letujete u ovom šarmantnom gradu, pogledajte naše aranžmane za leto 2021. avionom (direktni čarter letovi), ili sopstvenim prevozom/autobusom. Nudimo vam širok izbor modernih hotela od 3 do 5 zvezdica, sa polupansionskom ili all inclusive uslugom. Proverite naše first minute i last minute ponude! Turska Kusadasi Cene. Kusadasi Avionom.

Kušadasi

Istraži mesto

Kušadasi
od
12€ -
Kušadasi
od
0€ -
Kušadasi
od
0€ -
Kušadasi
od
26€ -
Kušadasi
od
20€ -
Kušadasi
od
36€ -
Kušadasi
od
28€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Izlet u Efes

Ukoliko ste se odlučili da svoje letovanje provedete u Kušadasiju, toplo prepočujemo da posetite antički grad Efes. Od Kušadasija je udaljen desetak kilometara i u njemu se nalazi Artemidin hram, koji predstavlja jedno od sedam svetskih čuda antike. Pre polaska na izlet, proverite da li je vodič sa našeg govornog područja, jer bi bila šteta da ga ne razumete. Treba da znate da u Efesu nema hladovine, pa bi bilo dobro da ponesete šešir ili maramu, kao i da sa sobom ponesete vodu za osveženje. Osveženje se naravno može kupiti i na samom lokalitetu, ali po znatno višim cenama.

Više

Istaknuta objava

Letovanje u Kušadasiju

Šta privlači ljude Kušadasiju? U okolini se, pored Efesa, nalaze i druga značajna istorijska mesta, kao što su Priene, Miletos, sedam crkava (Efes, Smirna, Pergam, Tijatira, Sard, Filadelfija, Laodikeja), Pamukale i Pergamon. U gradu postoji više od 500 hotela, od hostela do luksuznih 5 zvezdica. Više od 20 plaža, većinom sa plavim zastavicama nalazi se u i oko grada. Noćni život je vrlo razvijen: barovi, klubovi na plaži i taverne nude zabavu za sve. Hrana je izvrsna: lokalni ukusi, internacionalna jela, riblji restorani, šnicle i ćevapi su svuda. Kušadasi ima ponešto za svakoga: sunce, zabavu, istoriju, religiju, noćni život, hranu, šoping... Sigurno ima nešto i za vas!

Više