Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5783
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Larnaka

Predivno kompaktna, lako dostupna i zaista autentična, Larnaka je najstarija duša Kipra; najduže kontinuirano naseljeno područje ostrva, sa istorijom koja datira 10 000 godina unazad, i centralno pozicionirano, nudeći jednostavan pristup drugim regionima.
Iako je bogata drevnom kulturom stotina godina kontrastnih civilizacija i arhitekture, Larnaka je takođe uspešan i moderan evropski grad koji nudi najbolje od svih svetova. Karakteristična karakteristika regiona je da će turisti otkriti da ne postoji razlika između odmarališta i grada; meštani i posetioci mogu uživati u istim dnevnim iskustvima šarmantnog i raznolikog mediteranskog grada. Iz dela raznovrsne obale, mešavine tradicionalnih i kosmopolitskih objekata i fascinantnih spomenika, Larnaka besprekorno spaja svoja dva „lica“.

Larnaka Leto 2022

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela za Larnaka letovanje 2022. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Larnaka 2022. Larnaka Kipar Leto 2022. Larnaka Hoteli.

Larnaka

Istraži mesto

Larnaka
od
0€ -
Larnaka
od
0€ -
Larnaka
od
0€ -
Larnaka
od
5€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Obilazak Larnake

Karakteristične karakteristike grada Larnake uključuju užurbano šetalište Foinikoudes - koje je okruženo zrelim palmama i okruženo plažom, restoranima i zabavom - i njegovo spajanje sa morskim šetalištem Piale Pasha, koje prolazi pored neobičnih starih četvrti i kafana sa svežom ribom. Paralelni tržni centar svojom tradicijskom arhitekturom stavlja vam sve na dohvat ruke, dok čuveno Slano jezero koje se u zimskim mesecima puni jatima živopisnih ružičastih flamingosa privlači posetioce zbog svojih prirodnih lepota i ekološke vrednosti. Grad Larnaka takođe je značajan i za hrišćane i za muslimane. Najcjenjeniji spomenici njih dvojice uvršteni su u glavne atrakcije grada: crkva Agios Lazaros, zaštitnik grada kojeg je Isus vaskrsnuo i drago mu je bilo kao prijatelja; i džamija Hala Sultan - važno mesto hodočašća za muslimane uz koje se nalazi Slano jezero.

Više

Istaknuta objava

Plaže Larnake

Zagrljen safirskim vodama Sredozemnog mora, Kipar je okružen obalom, a kao jedno od glavnih priobalnih područja, Larnaka je dom miljama peska, mora i mnoštvu pratećih sadržaja za razonodu i sport koji dodatno poboljšavaju njegovu prelepu obalu. Veliki broj plaža u regionu ima različite nagrade za kvalitet, uključujući prestižnu EU plavu zastavu koja prepoznaje najviše standarde u čistoći, kvalitetu vode, sigurnosti i uslugama, dok na glavnim plažama postoje i objekti sa invaliditetom. Sa ovako lepom i raznovrsnom obalom, preostaje vam samo da odaberete plažu ... i uživate u njoj.

Više