Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Lefkada

Lefkada 2022 - Četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga nalazi se između Krfa i Kefalonije. Samo ostrvo je veoma specifično, prvo zbog same činjenice da vam nije potreban trajekt da do njega dođete, jer je sa kopnom spojeno plutajućim pokretnim mostom dužine 50 metara, što je značajna ušteda za vaš budžet. Ovo popularno grčko ostrvo vam nudi savršeno letovanje: nenadmašne peščane plaže, kao što su Egremni, Porto Kaciki, Katisma, Jalos, Milos (neke od njih se nalaze i na listi najlepših plaža Grčke, pa i sveta), more u nijansama tirkizne boje, prirodu neverovatne raznolikosti – jednom rečju, pravi raj. Pored plivanja imate i mogućnost da se bavite surfingom, ronjenjem, paraglajdingom, jedrenjem ili da iskoristite brojne ekskurzije da upoznate okolna ostrva. Na istočnoj strani ostrva dominira Nidri, najrazvijenije turističko mesto. Mnogo je onih koji posećuju Lefkadu nizom godina, posetite je i Vi i prepustite se njenoj lepoti i čarima!

Lefkada apartmani i vile

Pogledajte našu ponudu apartmana i vila za savršeno letovanje na ovom popularnom grčkom ostrvu, u mestima Nidri, Lefkas i dr. Autobusom ili sopstvenim prevozom. Proverite i naše first minute i last minute ponude za Lefkada Grcka - Lefkada Leto 2022. Lefkada Last Minute.

Lefkada

Istraži mesto

Lefkada
od
99€ -
Lefkada
od
0€ -
Lefkada
od
119€ -
Lefkada
od
119€ -
Lefkada
od
79€ -
Lefkada
od
69€ -
Lefkada
od
89€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Agios Nikitas

Ovo selo je najpopularnije letovalište na zapadnoj strani ostrva. Agios Nikitas ima puno turističkih sadržaja, prelepe pejzaže i mnoštvo prelepih plaža u okolini! Dan u živopisnom Agios Nikitasu zahteva sporiji pristup. Prirodna lepota i šarm ovog ribarskog sela i danas su ostali, dok su plaže i gradovi u blizini postali sve popularniji. Provedite vreme na zapanjujućim plažama i uhvatite neke od najboljih zalazaka ostrva preplavljenih ružičasto-narandžastim nijansama.

Istaknuta objava

Lefkada plaze

Ostrvo je poznato u celom svetu po svojim neverovatnim plavim bojama. Strme bele litice i izuzetan krajolik čine Lefkadu jednim od najpopularnijih i najomiljenijih ostrva u Grčkoj. Plaže na zapadnoj strani ostrva su monumentalne, duge sa belim šljunkom. More na istočnoj strani Lefkade je mirnije, nema toliko dramatičan pogled, ali ima mnogo manjih uvala. Dođite i otkrijte najbolje plaže Lefkade: Porto Kaciki, Egremni, Milos, Katisma, Megali Petra, a sami odaberite kojoj ćete se vratiti.