Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Lisabon

Otkrijte jedan od najlepših i najautentičnijih glavnih gradova Evrope – Lisabon, grad sa dušom i muzikom fada. Od 1256. godine, Lisabon je glavni grad Portugala. Proteže se uzvodno, severno od ušća reke Težo, okupirajući sedam brežuljaka među kojima se ističe Monsanto sa 226 metara nadmorske visine. Prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji deo Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada; upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim
kafanama na najbolji način može doživeti fado; obiđite znamenitosti istorijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv. Žeronima. Bajkoviti zamkovi Sintre i vile Kaškaiša će vas očarati. Vozite se simboličnim žutim tramvajima na liniji 28 i posetite čuveni Park nacija i Okeanarijum, najveći u Evropi. Svojom raskoši,prelepim građevinama različitih stilova, fado muzikom, Lisabon će vas ostaviti bez daha.

OBILASCI: Lisabon – Obidoš – Batalja – Nazare – Sintra – Kabo da Roka – Kaškaiš – Eštoril – Fado veče

Individualna i grupna putovanja Lisabon (Portugal)

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Lisabon

Istraži mesto

Lisabon
od
0€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Poseta Lisabonu

Ako sanjate o svom sledećem putovanju u Evropu, dođite i otkrijte Lisabon, istorijski grad prepun priča, gde sunce sija 290 dana u godini, a temperatura retko pada ispod 15 stepeni. Grad u kojem se osećate sigurno lutajući danju ili noću, gde je kuhinja posvećena stvaranju preko hiljadu načina za kuvanje voljenog bacalhaua (slani bakalar) i gde ćete pronaći hotele i restorane po svakom ukusu, budžetu i zahtevima . Otkrijte Lisabon, grad pun autentičnosti u kome se stari običaji i drevna istorija mešaju sa kulturnom zabavom i visokotehnološkim inovacijama. Lisabon je bez godina, ali voli društvo, jer ćete saznati ako sretnete nekoga i zamolite ga da uz puno gesta i ponavljanja objasni gde je najbolje mesto slušati Fada. Na kraju krajeva, Lisabon je poznat po gostoprimstvu i porodičnom načinu na koji dočekuje posetioce.