Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Lutraki - Korint

Lutraki Grcka - Smešten u Korintskom zalivu na Peloponezu, antički grad Terme, danas Lutraki, prva je poznata banja još iz antičkog doba. Bogovi su ga izabrali kao svoj drugi dom, daleko od planine Olimp. Ime Terme dobio je od zaštitnice toplih medicinskih izvora Artemis. Kombinacija mediteranske klime, prirodnih lepota, kristalno čistog mora, prelepih plaža i vazduha bogatog kiseonikom, kog vetar donosi sa planine Geranija, upotpunjuje sliku ovog mesta. Brojna igrališta za tenis, odbojku, košarku i fudbal su tu za sve ljubitelje sporta. Takođe je mnogo mogućnosti za zabavu. Prodavnice, butici, zlatare, umetničke galerije, bioskopi, lokalni restorani, diskoteke, barovi i noćni klubovi imaju ponešto za svačiji ukus i svaki uzrast. 

Lutraki je grad pun živosti i odmor proveden ovde je nezaboravan i izvanredan i za decu i za odrasle. Lutraki, mesto pod suncem, osetite svim svojim čulima, danju i noću. Otvorite oči i udahnite duboko. Mnogo je toga što možete videti, uraditi i u čemu možete uživati.

Lutraki Letovanje 2023

Pogledajte našu ponudu hotela za letovanje 2023. godine u ovom prelepom grčkom gradu. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili avionom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Lutraki 2023. Grcka Hoteli 2023.

Lutraki - Korint

Istraži mesto

Lutraki - Korint
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Lutraki Peloponez

Kristalno čisto more i planina prekrivena borovinom i zelenilom koje doseže do same morske obale, idealna je za odmor i uživanje. Za one koji vole more, mnogo je skrivenih plaža do kojih se moze doći brodom. Za one koji uživaju u planini, planinski lanac Geranije pravi je za romantične šetnje. Lutraki je idealno mesto odakle možete poći u obilazak najznačajnijih arheoloških znamenitosti Grčke, kao što su antički Korint, Delfi, Mikena, Epidaurus, Olimpija ili Akropolj u Atini. Tu su i antički hramovi i vizantijske crkve nedaleko od grada, Heraion na prelepom jezeru Vouliagmeni i manastiri na Geraniji. Šta god da izaberete, u Lutrakiju Vam nikada neće biti dosadno.