Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Mađarska

Ako ste rešili da otputujete negde na par dana i oslobodite se stresa, umora i napetosti, možda su terme Madjarske parvo rešenje za to. Možete se opustiti u nekom od modernih hotela sa wellness & spa ponudom u vidu bazena sa toplom vodom, uživati u masažma, saunama, turskom kupatilu i svemu onom što na organizam deluje opuštajuće i umirujuće.
Prema zapisima iz starog Rima, Madjarska ima više od 2.000 termalnih izvora i zbog načina kako je razvila ovaj vid turizma, svrstava se u jednu od 5 najboljih destinacija kada je reč o wellness & spa konceptu. Ovde su banje (terme) izgradjene krajem 19-og veka.

Budući da je Madjarska jako blizu, ovo može biti dobar izbor za vikend putovanje i kratki “restart”.

Wellness i Spa aranžmani Madjarska • Opustite se u wellness i spa centrima

Ukoliko govorimo o termama i wellness turizmu, sama činjenica da slovenačke terme godišnje poseti tri i po miliona turista, je pokazatelj da je jedna od najbitnijih destinacija za ovaj vid turizma, te ukoliko već niste trebalo bi da posetite neku od njih.  

Madjarska wellness i spa 2023 

Madjarska 2023 - Ukoliko želite da provedete svoj vikend u nekom od vrhunskih wellness i spa centara, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela. Madjarska wellness i spa centri nude odličnu uslugu i popuste za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene - Madjarska wellness i spa. Madjarska 2023.

Mađarska

Istraži mesto

Mapa grada