Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Maldivi

Maldivi 2023

Maldivi (službeno Republika Maldivi) su ostrvska država koja se nalazi u Indijskom okeanu. Sastoje se od 1.126 ostrvaca, među kojima je oko 200 naseljenih od kojih se samo 80 koristi za turizam. Maldivi su najmanja Azijska zemlja, kako po površini tako i po broju stanovnika. Svako ostrvo predstavlja priču za sebe i sve je podređeno uživanju svih čula. Glavni grad je Male koji broji oko 100.000 žitelja, a ukupna populacija iznosi oko 330.000 stanovnika.
Maldive sunce obasjava tokom cele godine. Bistro more i neverovatne plaže s bajkovitim zalascima sunca koje ostavljaju bez daha, učinili su da postanu jedna od najtraženijih destinacija za letovanje. Najčešće ih biraju mladi bračni parovi, ali i oni koji žele da se u potpunom miru odmore u čudesnoj nedirnutoj prirodi i lepoti, daleko od buke i ljudi. Većina turista na ovde dolazi upravo zbog toga što nema buke, noćnih klubova i zaglušujuće muzike. Ostrva s palmama i prelepim belim plažama, tirkizne lagune i koralni grebeni čine ekskluzivnost Maldiva, zbog kojih su omiljena destinacija svetskih bogataša i džet-seta. Ovo su samo neki od razloga da se odlučite za odmor na Maldivima.
Tu su i nezaobilazni bungalovi na vodi, kao i oni na plaži ili u središtu ostrva okruženi palmama. U miru tropske prirode Maldiva i klime večitog leta, uživanje je potpuno na pustim plažama sa belim peskom i azurnoplavim morem i u izuzetno luksuznim hotelima.Toplo i čisto more uz predivne plaže, netaknuta priroda i povoljna klima, pružaju odlične uslove za nezaboravno letovanje. Pogledajte našu ponudu aranžmana za putovanje na Maldive i izaberite paket po svojoj meri!

Maldivi Letovanje 2023

Ukoliko želite da provedete odmor 2023. na Maldivima, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Maldivi Leto 2023. Maldivi Last Minute. Maldivi first minute.  

Maldivi

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Ronjenje i Maldivi

Ako ste došli na Maldive, došli ste na obale Indijskog okeana. Ostrva su rasopredjena tako što svako ostrvo ima po jedan resort (hotelski kompleks). Ukoliko niste tip turiste, koji će sve dane odmora provesti na plaži, a ljubtelj ste ronjenja i snorklinga, onda je upravo ovo mesto za vas. U sklopu svakog hotela postoji i opcija da upišite kurs ronjenja, kao i mogućnost ekskurzija, koje su vezane za ronjenje. Dodatni izleti su poseta glavnom gradu (Male), izleti do ribarskog sela, nenaseljena ostrva, dnevno i noćno ronjenje.

Istaknuta objava

Venčanje na Maldivima

Na egzotičnim destinacijama, kao što su i Maldivi, veoma čest zahtev putnika jeste i venčanje. Zbog samog ambijenta, koji Maldivi pružaju, a to su biserno bele peščane plaže, prozirno plavo more, kao i 365 sunčanih dana godišnje, mnogi parovi požele da svoje sudbonosno DA izgovore baš u takvim uslovima. Ono što treba da znate, jeste da su ova venčanja jedna ceremonija i zakonski nisu priznata. Skoro svi hoteli na Maldivima imaju mogućnost organizovanja venčanja, pa možete i vi reći DA upravo na Maldivima.

Više