Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Mauricijus

Mauricijus 2023

 

Mauricijus prestavlja spoj evropskog, indijskog i afričkog uticaja, nalazi se u Africi, u Indijskom okeanu. Mauricijus nisu samo plaže, koje može da ponudi, već destinacija koja će zadovoljiti zahteve i najzahtevnijih putnika. Mauricijus će vas očarati, uzdići će vam dušu, učiniti da osećate da pripadate nekolicini izabranih. Kontrastmnoštva boja i ukusa, ostrvo, smešteno u tirkiznom moru, oaza je mira i spokoja. Mauricijus, miks u kome se prošlost i sadašnjost glatko spajaju zajedno, nudi suštinsku lepotu koja će vas primorati da se povremeno vractite na njegove obale. Neka vaš boravak sa nama zauvek ostane urezan u vaše sećanje.

Mauricijus Letovanje 2023

Ukoliko želite da provedete odmor 2023. na Mauricijus, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Mauricijus Leto 2023. Mauricijus Last Minute. Mauricijus first minute.

Mauricijus

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaže Mauricijusa

Lagune i nepregledne bele plaže: Mauricijus je pravi raj za one koji žele uživati u moru ili samo da upiju sunce. Evo liste najboljih javnih ostrvskih plaža. Grand Bai Jedno od najboljih područja za jedrenje, jedrenje na dasci i skijanje na vodi. Plaža La Cuvette je nedavno nadograđena. Pereibere Ova izuzetna mala uvala na pola puta između Grand Bai-a i Cap Malheureuk-a jedno je od najlepših mesta za kupanje na ostrvu. Belle Mare Kilometri i kilometri belih i besprekornih plaža od Belle Mare do Tru-d’Eau Douce-a Blue Bai Plaža Blue Bai jedno je od najpopularnijih mesta za kupanje na jugoistoku ostrva. Idealno mesto za jedrenje na dasci i jedrenje. Le Morne i Tamarin Nudite kilometre plaža za kupanje i veoma su popularne za surfovanje.

Više

Istaknuta objava

Šta obići na Mauricijusu?

Nacionalna botanička plaža Mauricijusa – je stanište raznih tropskih biljaka, od kojih su mnoge autohtone vrste. Pre 300 godina, na početku je bio privatni vrt, da bi kasnije postala botanička bašta. Danas poseduje preko 650 biljnih vrsta i zauzima toliku površinu da se za jedan dan ne može obići. Na samom ulasku u vrt možete naći vodiča, cena za njegovu uslugu je 1 euro/satu, dok je ulazak u vrt 8 eura po osobi.

Više