Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Meksiko

Meksiko 2023

Između drevnih ostataka pokrivenih mističnim legendama, kolonijalnih gradova koji vas vode do putovanja kroz vreme ili prelepih plaža sa tirkiznim vodama, malo je destinacija na svetu koje se mogu pohvaliti ogromnim kulturnim i istorijskim nasleđem.
Meksiko nudi niz opcija za one putnike koji žele da imaju sve, između pustinja, šuma, plaža ili vulkana. Uronite u njihova odredišta, ili šetajući kolonijalnim gradovima poput Morelije, Keretara i San Migela de Aljendea, putujući unazad kroz njihove arheološke zone poput Teotihuacana ili Čičen Ice, otkrivajući njihovu kulturu i tradiciju kroznjihove Čarobne gradove, ili se diveći pejzažima koji nude plaže, primorski gradovi i neistražene destinacije.

Imajući sve ovo na umu, pozivamo vas da pronađete svoju sledeću destinaciju istražujući mogućnosti aktivnosti i atrakcija koje 32 države Meksika nude i započnite planiranje putovanja.

Meksiko Putovanje 2023

 

Ukoliko želite da provedete odmor 2023. u Meksiku, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Meksiko Leto 2023. Meksiko Last Minute. Meksiko first minute. 

 

Meksiko

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Kankun (Cancun)

Prekrasan krajolik uokviren belim peščanim plažama i tirkiznim morem; njegovo širenje i biodiverzitet u grebenima, lagunama i šumama; bogatstvo njene kulture predaka maja; njegova velika vazdušna i kopnena saobraćajna povezanost i; njegova najviša hotelska infrastruktura pozicionirala je Cancun, Kuintana Roo, kao najnagrađivaniju meksičku turističku destinaciju na svetu i kao vodeći grad u Latinskoj Americi. Kada govorimo o Cancunu, nemoguće je izbeći njegove plaže, koje se uglavnom nalaze duž bulevara Kukulkan u hotelskoj zoni. Ako putujete sa decom, starijim osobama ili ako ne znate baš dobro da plivate, predlažemo da odaberete hotel koji se nalazi između 3 i 8,5 kilometara. Na tim specifičnim plažama okeanski talasi su “mekani” jer se nalaze ispred Isla Mujeresa što omogućava formiranje zaliva zvanog Bahia de Isla Mujeres. S druge strane, ako ostanete u centru grada, moći ćete da pronađete 11 javnih plaža kao što su Perlas, Langostas, Tortugas, Delfines i Chac Mol. Većina njih je dobila eko-oznaku Plava zastava koja potvrđuje obale odredišta koja su dostigla vrhunske standarde u kvalitetu vode, upravljanju životnom sredinom, bezbednosti, uslugama i edukaciji o zaštiti životne sredine. Osim što imate najbolje plaže na svetu, u Cancunu možete uživati i u uzbudljivim vodenim aktivnostima kao što su ronjenje, ronjenje s maskom, vožnja kajakom, jedrenje na katamaranu ili gliseru, fliboarding, jedrenje na dasci i ukrcavanje na vesla u Karipskom moru ili laguni Nichupte. Nije moguće imati vreme za odmor u Cancunu, a da ga ne uhvati noćni život, koji teče po klubovima u kojima se mogu naći međunarodni di-džejevi i akrobatske predstave. Pored toga, zabava može ići dalje od obale. Ako želite da istražite okolinu, Cancun je i ulaz u druge popularne destinacije na rivijeri Maja: Plaja del Karmen, Tulum, Holbok, Isla Mujeres i Cozumel.

Istaknuta objava

Meksička hrana, marijači i tekila

Ako ste već u bilo kom delu Meksika, bez obzira da li uživate u drevnim ostacima Maja ili na nekoj od prelepih plaža poput Kankuna, ono čime je protkan ceo Meksiko i što morate doživeti i probati su meksička hrana, muzika i marijači. Marijači su uvek nasmejani, uvek spremni da vas zabave, a ritam koji proizvode i najobičnije prolaznike mami i obuzima. Muzika sa ovog podneblja ima upravo tu moć da vas razveseli i pokrene. Meksička hrana vas može ostaviti bez dah ai to doslovce. Ono što treba znati, jeste da lokalni specijaliteti su prilično začinjeni i da je ljuta papričica jedan od glavnih sastojaka. Sve to možete začiniti tekilom. Živeli!

Više