Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Mikonos

Mikonos letovanje 2023 - Mikonos je ostrvo iz arhipelaga Kikladi i nalazi se oko 150 km jugoistočno od Atine. Poznat i kao grčka Ibica, najkosmopolitskije je ostrvo u Egejskom moru. Sve kuće na ostrvu, prodavnice, crkve, restorani i vetrenjače savršeno su obojeni u belo, sa okvirima vrata i roletnama u zelenoj i nebesko plavoj boji. Mikonos je poznat i kao ostrvo vetra, sa brojnim vetrenjačama koje su glavni ukras pejzaža ostrva.

Verovatno ste čuli da, pored prirodnih lepota, Mikonos nudi nenadmašan noćni život i neprestanu zabavu. Grad Mikonos, poznatiji kao Hora, uzdiže se na istočnoj obali ostrva. Lavirint je izuzetno uskih ulica popločanih kamenom, ukrašenih živopisnim cvećem i oivičenih tradicionalnim kućama, šik prodavnicama, modernim buticima i elegantnim zlatarskim radnjama. Dođite u luku da otkrijete bezbroj barova, bistroa i kafića, ili se prošetajte duž Male Venecije, dela obale sa kućama koje uranjaju svoje temelje u more, ili glavne trgovačke ulice Matoianni, okružene restoranima i buticima.

Većina plaža je u blizini grada: samo uzmite autobus sa plaže Platis Iialos, taksi ili iznajmite automobil ili bicikl. Sve plaže, čak i one najudaljenije, imaju barem jednu malu konobu otvorenu od podneva. Nasuprot grada nalazi se selo Ano Mera, koje nudi ukus grčkog seoskog života. U ovom malom selu nalazi se čuveni manastir Tourliani koji ima prelepo dvorište i mali zvonik.

Mikonos Grcka 2023

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan noćni život Mikonosa, non-stop zabavu ili, jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Mikonos 2023. godine, avionom. Proverite i naše first minute i last minute cene: Mikonos cene. Mikonos hoteli. Grcka ostrva. Mikonos Last Minute.

Mikonos

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Mikonos plaze

Iako je grad Mikonos epicentar provoda, brojni zalivi i plaže prilagođeni su odmoru. Mesta poput Agios Stefanos, Platis Gialos, Psarou su odmarališta sa tihim plažama. Na drugim plažama poput Paradise, Super Paradise i Paranga, velika je gužva i mladima se nudi mogućnost neprekidne zabave i opuštanja u kombinaciji sunca, mora, peska i plesne muzike.

Istaknuta objava

Kako stići do Mikonosa

Avionom se do Mikonosa može doći sa većine međunarodnih aerodroma preko Atine. Vreme leta od Atine traje oko 20 minuta. Brojni čarter letovi iz različitih evropskih gradova lete direktno na ostrvo tokom leta. U istom periodu Mikonos je povezan i direktnim letovima iz Soluna. Trajektom možete da stignete do Mikonosa redovnim linijama iz luke Pirej u Atini, iz Soluna, sa Santorinija i sa Krita.