Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
+381 (11) 3626-015

Nei Pori

Nei Pori: Letovalište je smešteno ispod planine Olimp, na 115 km od Soluna na putu ka Atini. Mesto je osnovano 1976. I izgrađeno je prema urbanističkom planu, pa ima široke trgove i ulice. Zahvaljujući širokim ulicama, uređenim trgovima i parkovima Nei Pori je prostran i predstavlja pravu oazu mira. Ima skoro 6 km dugačku i 70 m široku peščanu plažu. Na plažama postoje tuševi i kabine za presvlačenje. Plaža je peščana. More je prozirno i čisto. Turistima je na raspolaganju veliki broj taverni, kafića, poslastičarnica, pekara i prodavnica. U mestu se nalaze brojna igrališta za decu. Ovo mesto je idealno kako sa porodice, tako i za parove i pojedince. Nei Pori čine stari i novi deo, koje razdvaja crkva. Simbol mesta je gradsko šetalište smešteno uz samu plažu.

Nei Pori

Istraži mesto

Nei Pori
Nije ocenjen 0 Ocena
od
39€ -
Nei Pori
Nije ocenjen 0 Ocena
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Nei Pori i porodice

Godinama unazad je poznato da je ovo letovalište pretežno za porodice sa malom decom. Zbog čega se gosti vraćaju? Nei Pori će vam se dopasti ili ćete ga zamrzeti. Ono što nas natera da se zaljubimo u ovo mesto jeste dugačka, široka i uredjena peščana plaža koja se prostire celom dužinom mesta, sa postepenim ulaskom u vodu. Čak i u mesecima najveće sezone, u Nei Poriju ukoliko ne nadjete ležaljku, imaćete mesta gde da staviti svoj peškir. Budući da je ulaz u vodu postepen, to je odlično za malu decu i neplivače. Na obali posoji veliki broj kafića i retorana, na plaži postoje tuševi i kabine za presvlačenje.

Istaknuta objava

Njegovo veličanstvo GIROS

Girios je brza hrana, koju svako ko je posetio Grčku je makar probao. Pored toga za mnoge je postao i sinonim za Grčku. U orginalu se pravi od svinjskog mesa, ali danas se u mnogo taverni može naći i pileći giros, a negde se možete sresti i sa ćurećim girosom. Giros se poslužuje u tzv.piti sa krompirićima, senfom, crnim lukom, paradajizom, tzazikijem. Ukus girosa je nešto što se svima dopada i ne čudi što mnogi po povratku sa mora pokušavaju u kućnim uslovima da ga naprave, a i svedoci smo da skoro svaki grad danas u Srbiji ima restoran brze hrane gde se služi giros.