Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Nei Pori leto 2023

Nei Pori Smeštaj - Nei Pori je smešten ispod planine Olimp, na 115 km od Soluna na putu ka Atini. Mesto je osnovano 1976. i izgrađeno prema urbanističkom planu, pa ima široke trgove i ulice, uređene trgove i parkove i predstavlja pravu oazu mira. Ima skoro 6 km dugačku i 70 m široku peščanu plažu. Na plažama postoje tuševi i kabine za presvlačenje. More je prozirno i čisto. Turistima je na raspolaganju veliki broj taverni, kafića, poslastičarnica, pekara i prodavnica. U mestu se nalaze brojna igrališta za decu. Idealno je kako za porodice, tako i za parove i pojedince. Nei Pori čine stari i novi deo, koje razdvaja crkva. Simbol mesta je gradsko šetalište smešteno uz samu plažu.

Nei Pori apartmani

Nei Pori Smeštaj 2023 - Za letovanje 2023. godine odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Nei Pori Last Minute, Nei Pori Leto 2023:

Nei Pori leto 2023

Istraži mesto

Nei Pori leto 2023
od
39€ -
Nei Pori leto 2023
od
49€ -
Nei Pori leto 2023
od
59€ -
Nei Pori leto 2023
od
49€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Nei Pori i porodice

Godinama unazad je poznato da je ovo letovalište pretežno za porodice sa malom decom. Zbog čega se gosti vraćaju? Ono što nas navodi da se zaljubimo u ovo mesto jeste dugačka, široka i uređena peščana plaža koja se prostire celom dužinom mesta, sa postepenim ulaskom u vodu. Čak i u mesecima najveće sezone, u Nei Poriju ukoliko ne nađete ležaljku, imaćete mesta gde da staviti svoj peškir. Ulaz u vodu je postepen, što je odlično za malu decu i neplivače. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana, a na plaži postoje tuševi i kabine za presvlačenje.

Istaknuta objava

Njegovo veličanstvo giros

Giros je brza hrana, koju je probao svako ko je posetio Grčku. Pored toga, za mnoge je postao i sinonim za Grčku. U originalu se pravi od svinjskog mesa, ali danas se u mnogo taverni može naći i pileći giros, a negde se možete sresti i sa ćurećim girosom. Giros se poslužuje u tzv. piti sa krompirićima, senfom, crnim lukom, paradajzom i cacikijem. Ukus girosa se svima dopada i ne čudi što mnogi po povratku sa mora pokušavaju u kućnim uslovima da ga naprave, a i svedoci smo da skoro svaki grad danas u Srbiji ima restoran brze hrane gde se služi giros.