Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Neos Marmaras leto 2023

Neos Marmaras 2023 - Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpoznatijih letovališta na Halkidikiju. Nalazi se na oko 115 km od Soluna, sagrađen je na tri brežuljka i okružen borovom šumom i maslinjacima. U samom mestu postoje dve plaže. Na samom ulazu u mesto nalazi se plaža Paradiso („rajska plaža“) i gradska plaža, prostrana, široka i peščana na čijem kraju je izgrađen jedan od najluksuznijih hotelskih kompleksa – Porto Karas. Letovalište je idealno za porodice koje traže odmor i opuštanje, ali i za mlade goste željne provoda i zabave. Pored predivnih plaža i uvala, koje godinama unazad imaju plavu zastavicu, koju dodeljuje EU za čisto more, uređene plaže i okruženje, Neos Marmaras je poznat po bogatom noćnom provodu, mnogobrojnim kafićima, restoranima i tavernama koje čekaju na Vas!

Neos Marmaras apartmani

Za letovanje 2023. odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude. Grcka Sitonija Apartmani - Neos Marmaras Leto 2023. Neos Marmaras Last Minute.

Neos Marmaras leto 2023

Istraži mesto

Neos Marmaras leto 2023
od
59€ -
Neos Marmaras leto 2023
od
49€ -
Neos Marmaras leto 2023
od
59€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Porto Carras

I istraživanje neposredne okoline može otkriti neke slasti. Vinarija Porto Carras nudi degustaciju vina. Najpoznatije grčko golf igralište sa 18 rupa udaljeno je samo nekoliko minuta. U marini Porto Carras možete unajmiti luksuznu jahtu ili pohađati čas ronjenja. Ako se umorite od svih ovih aktivnosti, zašto ne biste uzeli decu i sedeli malo dok se vozite turističkim vozom? Možemo vam garantovati da će vas Neos Marmaras održati u pokretu.

Istaknuta objava

Gradska plaža

Iako ime ne zvuči obećavajuće, verujemo da će vas ova plaža oduševiti. Gradska plaža u Neos Marmarasu je dugačka 1 km, to je peščana plaža sa postepenim ulaskom u more. Plaža poseduje mnogo kafića, barova na plaži, terene za odbojku na pesku, suncobrane i ležaljke, ali i slobodan prostor gde možete postaviti svoj plažni mobilijar. A ukoliko ste voljni da šetate do kraja, reći ćemo da se plaža završava hotelskim kompleksom Porto Carras (ulaz se plaća i ne može se ući sa plaže).