Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Nikiti

Nikiti 2023 - Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 98 km od Soluna, između letovališta Metamorfozis i Neos Marmaras. Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljen je 36 km. Ovo turističko naselje je jedno od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. Ima oko 3.000 stanovnika i sastoji se iz dva dela, starog i novog, koji su podeljeni magistralnim putem. Tradicionalno selo Nikiti (stari deo) proteže se od magistralnog puta prema brdima i udaljeno je od mora oko 2 km, dok se novo naselje Nikiti proteže od magistralnog puta do mora. Glavna plaža Nikiti je dugačka preko 2,5 kilometra.

Nikiti apartmani 

Za Vas smo pažljivo odabrali i pripremili bogatu ponudu vila i apartmana. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom/avionom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Nikiti Grcka Apartmani 2023. Nikiti Sitonija Smestaj. Nikiti Last Minute.

Nikiti

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Nikiti i okolina

Glavna plaža u Nikitiju je dugačka preko 2,5 km i čuvena je po kristalno čistoj i toploj vodi, zbog čega redovno dobija plavu zastavu Evropske unije za čistoću. Jedan kraj glavne plaže se nalazi pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina, a celom dužinom plaže postoji lepo šetalište. Idealna je za porodice sa decom jer je voda plitka na većem delu ove plaže. Južno od Nikitija se nalazi mnoštvo malih, prelepih peščanih plaža kao što su Kastri, Kalogria i Elia, pa ako želite da uživate u ovom mondenskom letovalištu, a volite aktivan odmor i želite da istražite celu ovu regiju, Nikiti je odličan izbor. Nikiti Leto 2021.

Istaknuta objava