Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5783
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Pafos

Zauzmite svoje mesto među najvećim pričama ikada ispričanim, uronite u simfoniju veličanstvenih lokacija, istorijskih remek-dela, raznolikosti i avanture. Pafos je prirodno čudo. Recept za dušu.

Prelep jedan dan, savršen drugi, Pafos ima toliko toga da otkrije. Pafos je mesto puno svetlosti. Ovaj sunčani primorski grad na zapadnoj strani ostrva najzapadniji je deo Kipra. Blaga klima, blistava atmosfera, raznolikost pejzaža, civilizacijski spomenici i umetnost, koji su raštrkani po celom kopnu, najvažnije su karakteristike područja. Svetlost, sunce, more: tri veoma drevne reči koje i danas koriste isti ljudi na istom mestu opisuju područje Pafosa. Pafos će ojačati vašu kulturnu svest i produbiti osećaj za nasleđe.

Pafos Leto 2022

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela za Pafos letovanje 2022. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Pafos 2022. Pafos Kipar Leto 2022. Pafos Hoteli.

 

Pafos

Istraži mesto

Pafos
od
0€ -
Pafos
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Pafos leti i zimi

Pafos zapljuskuje more na zapadu, jugu i severu. U prošlosti su se ova mora zvala Kilikijsko (na severu), Egipatsko (na jugu) i Pamfilsko (na zapadu). Prirodno okruženje stvara klimu koja je jedinstvena na čitavom Kipru. Zima, kratkotrajnog trajanja, je blaga, dok je leto, najduže od četiri godišnja doba, prohladno. Hladni severni vetrovi zaustavljaju se na niskim planinama u centru regiona. Ne mogu doći do priobalnih ravnica Pafosa.

Više

Istaknuta objava

Plaže Pafosa

Iznenađujuće lep grad Pafos ima oko 27 plaža i 50 km obale. Turisti, pa čak i lokalno stanovništvo razmaženi su izborom kada su plaže u pitanju, a svako ima svog favorita. Sve plaže su uglavnom dobro opremljene savremenim objektima i spasiocima za zaštitu. Više od 12 plaža u regionu nagrađeno je priželjkivanom „plavom zastavom“ što ga čini još perspektivnijim. Pa šta čekate? Samo vam je potrebna krema za sunčanje i pravac na plažu kako biste proveli dan lenčareći na pesku ili obavili neke zanimljive aktivnosti na plaži.

Više