Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Paralija

Paralija 2023 - Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, Paralija je jedno od omiljenih letovališta naših turista. Udaljenost od Beograda oko 680 kilometara, 7 km od mesta Katerini, blizina Soluna i drugih kulturno-istorijskih znamenitosti, još jedan je faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta pruža mogućnost za uživanje u toplom Egejskom moru ili za bavljenje mnogim sportovima na vodi. Za ljubitelje kupovine tu je mnoštvo prodavnica suvenira, zlata, kože i krzna… I naravno za one koji vole zabavu i noćni provod, Paralija  predstavlja pravi užitak!

Paralija apartmani cene

Za letovanje 2023. odabrali smo izuzetne apartmane koji će Vaš odmor učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Paralija smestaj. Paralija Leto 2023.

Paralija

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Planina Olimp

Dok ste na plaži i uživate u suncu i toplom moru, u daljini iza vas se nalazi planina Olimp. U grčkoj mitologiji, Olimp je dom dvanaest bogova, najvažnijih bogova grčkog Panteona. Grci su smatrali da je na Olimpu izgrađen kristalni dvorac u kome obitavaju bogovi. Zato neizostavno iskoristite priliku i krenite ka planini da otkrijete šta sve ona krije. Paralija Grcka Leto 2021. Paralija Last Minute.

Više