Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,21
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Parga leto 2023

Parga leto 2023 – Ovaj prelepi gradić je smešten u zapadnom delu Grčke, u regiji Epir. Od Soluna je udaljen 375 km, celom dužinom je novoizgrađeni autoput, od luke u Igumenici je udaljena 47 km, od aerodroma u Prevezi 62 km. Parga poseduje impresivnu vegetaciju, okružena je planinama i maslinjacima, prelepim plažama, mirnim uvalama, smaragdnim morem, uzanim ulicama popločanim kaldrmom i nudi svakome po nešto. Koreni samog grada sežu čak do antičkog perioda, a sve to je još više doprinelo njegovom šarmu i mističnosti. Ako Vas interesuje istorija, ima i Vama šta da ponudi, od Mikenskog groba, preko tvrđave u Pargi, tvrđave na ostrvu Panagia (do kog možete preplivati), Ali-Pašine tvrđave, pa do manastira Vlaheron, crkve svetog Sostisa… A ukoliko ste rešili da svoj odmor posvetite isključivo aktivnostima na vodi, i tu imate više mogućnosti: Scuba Diving Club, gde možete naučiti da ronite ili se otisnuti u ove dubine sa instruktorima, takođe možete sebi priuštiti i let paraglajderom, ili surfovati na otvorenom moru… Ukoliko volite ekskurzije, onda je i za Vas ovo prava destinacija: obiđite Lefkadu, Zakintos, Kefaloniju, Krf, Paksos, Antipaksos, Albaniju. Takođe, tu je i obilje tradicionalnih taverni, restorana, kafića.

Parga Grčka apartmani

Parga 2023 - Za letovanje ove godine odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Grcka Parga Leto 2023. Parga Last Minute.

Parga leto 2023

Istraži mesto

Parga leto 2023
od
129€ -
Parga leto 2023
od
69€ -
Parga leto 2023
od
119€ -
Parga leto 2023
od
99€ -
Parga leto 2023
od
109€ -
Parga leto 2023
od
129€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaže Parge

Veliki deo privlačnosti grada Parga čine njegove plaze. Tu je Krioneri, prometna gradska plaža koja gleda na ostrvo Panagia. A odmah pored je njegov mali brat (sestra) Piso Krioneri - uvala sa peskovitom i šljunčanom plažom. Dok se iznad rta nalazi Valtos, dugačka peščana plaža, jedna od omiljenih, zahvaljujući bezbednom plivanju, tavernama i ponudi vodenih sportova.

Istaknuta objava

Srce Parge

U gradu Parga udaljeni ste samo nekoliko minuta od luke. Danju luci talase života daju mali čamci dok uplovljavaju i isplovljavaju. Ako zaronite u lavirint ulica iza luke, naletećete na proizvođače nakita poznate širom Grčke. A noću riva sve to zavrti, jer se muzički barovi, taverne, restorani i kafići pune kosmopolitskom mešavinom turista. Parga Letovanje 2021.