Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Pariz

Zašto je Pariz tako poseban? Šta sve nudi svojim posetiocima i zbog čega mami da mu se ponovo vratimo? Jedna je od svetski poznatih destinacija, grad ljubavi, nepresušne romatike i inspiracije mnogih umetnika. Grad svetlosti jedna je i od modnih prestonica, a njegova lepota je satkana od bogate istorije i prelepe arhitekture. Pored toga što je glavni grad, Pariz je ujedno i najveći grad ove države, ali i sedište političkih, kulturnih i obrazovnih institucija Republike Francuske. Ovo je uputstvo šta sve obići u Parizu i koje znamenitosti Pariza posetiti.

Individualna i grupna putovanja Pariz (Francuska)

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Pariz

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Pariz Noću

Pariz je pun klubova i mesta za ples i zabavu celu noć. Večeri za svaku vrstu muzike i dj postavljene: tehno muziku, Elektronike, duša "i" R "&" B "ili" džez. Postoje mnogi klubovi sa naknadom stavka, Ali uvek postoji barem jedno piće uključen u cenu. Vrlo intenzivan i raznovrsni noćni život. Moderni klubovi kabare, Ima nešto za sve ukuse.

Više

Istaknuta objava

Mirisi i ukusi Pariza!

Hrana. Vino. Kafei i restorani. Svakako simboli ovog grada. Morate probati tradicionalnu francusku kuhinju. Naš savet je da uvek birate ona mesta koja su izbor i lokalnog stanovništva, jer samo tako možete uživati u pravim autentičnim ukusima. Barovi i restorani se nalaze na gotovo svakom ćošku. Možete se odlučiti na brze zalogaje s nogu u vidu ukusnih sendviča, kroasana, brzih varijanti uz kafu. Ili možete uživati u svim čarima francuske kuhinje i dopustiti iskusnim šefovima da Vas iznenade pravim ukusima Pariza. Ne zaboravite da iz impresivnih vinskih karti probate i na daleko čuvena francuska vina.

Više