Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Pefkohori leto 2023

Pefkohori smeštaj 2023 - Pefkohori je udaljen 108 km od Soluna i ujedno je i najpoznatije letovalište na poluostrvu Kasandra. Zaštićen od otvorenog mora, nalazi se na unutrašnjem delu najzapadnijeg "prsta" Halkidikija. Čisto more i izuzetno povoljan geografski položaj, sa nepreglednim peskovitim plažama, učiniće da Vaše letovanje bude nezaboravno. Brojne diskoteke i barovi pored plaže nude bogat noćni život. Za najmlađe tu je i zabavni park, a oni koji žele mirniji večernji provod, mogu ga naći na starom gradskom trgu. Ukoliko ste se na odmor uputili kolima, naš savet je da obavezno posetite najlepše plaže Kasandre, koje su na samo pet kilometara od Pefkohorija (Golden Bay, Porto Velitza, Xenia) i vidite zašto sa ponosom nose taj epitet.

Pefkohori apartmani

Za letovanje u Pefkohori 2023. odabrali smo apartmane i vile izuzetnog kvaliteta, koji će Vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane. Pefkohori Last Minute. Pefkohori Grcka. Pefkohori Leto 2023. Kasandra Grcka Apartmani.

Pefkohori leto 2023

Istraži mesto

Pefkohori leto 2023
od
119€ -
Pefkohori leto 2023
od
0€ -
Pefkohori leto 2023
od
79€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Obiđite Pefkohori i okolinu

Šetnjom duž samog šetališta uz obalu mora, steći ćete pravi dojam Pefkohorija. Ali tu se ne treba zaustaviti. Obiđite i prelepi stari trg i crkvu, jer je nekada upravo taj deo bio Pefkohori, dok je deo uz obalu nastao kao posledica razvoja turizma. Iz Pefkohorija možete svaki dan posmatrati zaliv Toroneos, ali ga možete i obići nekim od brodića. Što se tiče okoline, tu je nezaobilazni izlet do Soluna, gde možete posetiti groblje srpskih ratnika Zejltinlik, kao i Belu Kulu, spomenik Aleksandru Makedonskom, ili pak svoje slobodno vreme možete provesti u šopingu ili u nekom od brojnih kafića na Aristotelovom trgu.

Više

Istaknuta objava

Pefkohori plaze

Pored gradske plaže u Pefkohoriju, u okolini možete obići i plaže koje se, iz mnogo razloga, smatraju najlepšim na Kasandri, ali i čitavom Halkidikiju. Jedna od takvih plaža je i plaža Xenia, do koje ćete kolima stići relativno brzo, a toplo je preporučujemo porodicama sa malom decom ili neplivačima, jer ovde je ulaz u vodu postepen. Plaža Glarokavos je od Pefkohorija udaljena oko 10 kilometara kada se krene prema jugu, izuzetno je prostrana i na njoj se nalazi kafe bar i postoje brojne mogućnosti za različite sportske aktivnosti.

Više