Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Polihrono leto 2023

Polihrono Apartmani 2023 - Na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju, na 98. kilometru od Soluna, nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Posebno je pogodno za porodice zbog plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki, kao i velika ponuda sportova na vodi. Mnogo sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent-a-car. Kako biste osetili čari ovog mesta, uveče možete prošetati glavnom ulicom ili uživati u nekoj od taverni na plaži.

Polihrono apartmani 

Polihrono Leto 2023 - Za ovu godinu odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude. Polihrono Last Minute. Polihrono Grcka. Kasandra Grcka Apartmani. 

Polihrono leto 2023

Istraži mesto

Polihrono leto 2023
od
59€ -
Polihrono leto 2023
od
59€ -
Polihrono leto 2023
od
69€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaža Polihrono

Plaža u Polihronu i njene vode smatraju se jednim od najčistijih u Grčkoj, a ulazak u vodu je postepen, što je posebno pogodno za malu decu. Plaža je duga i peščana, voda je topla i vetra praktično nema. Na plaži možete uživati u raznim sportovima na vodi. A ako poželite da se osvežite ili ukoliko ogladnite, duž celog šetališta možete naći restorane, kafiće, restorane brze hrane.

Više

Istaknuta objava

Izleti Polihrono

Najbolje informacije vezano za izlete dobićete od predstavnika na destinaciji, a mi Vam preporučujemo krstarenje oko Svete Gore, krstarenje zalivom Toroneos, posetu Solunu, posetu Waterland-u u Solunu i grčko veče.

Više