Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,34
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Rafailovići

Ribarsko selo Rafailovići nalazi se na jednom kraju Bečićke uvale. Prelepa peščana plaža se proteže kroz celo selo, a završava se atraktivnim stenama, pogodnim za ronjenje. Poslednjih godina ovo naselje je značajno promenilo svoj izgled, tako da sada gosti mogu pronaći obilje luksuznih apartmana, hotela i restorana sa kvalitetnom uslugom i ribljim specijalitetima. More uz obalu u Rafailovićima krasi tirkizno plava boja, a sa brda iznad sela pruža se nezaboravan pogled na Budvansku rivijeru, naročito u večernjim satima kada se sunce spušta u plavi Jadran.

Rafailovici 2023 - Pogledajte naš izbor hotela u Rafailovićima za leto 2023, kao i first minute i last minute ponude: Rafailovici Hoteli. Rafailovici Crna Gora Letovanje 2023. Rafailovici Hotel Sumadija.

Rafailovići

Istraži mesto

Rafailovići
od
30€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Rafailovici Letovanje

Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor, tako i za zabavu i aktivan odmor. Budva je udaljena 3,2 kilometra i do nje se može doći pešačkom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Autobusi još redovno voze i za Petrovac, Herceg Novi, Bar, Kotor, kao i za Podgoricu i unutrašnjost Crne Gore. Na 10 minuta hoda uređenom pešačkom stazom i kroz pešački tunel, nalazi se plaža Kamenovo, takođe još jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.

Više