Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Rim

„Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji, pod zaštitom je UNESCO-a. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru.

Individualna i grupna putovanja Rim (Italija)

Evropski Gradovi 2023 Putovanja - Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

 

Rim

Istraži mesto

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Obilazak Rima za dva dana

Verovali ili ne, neke najbitnije istorijske znamenitosti koje krase ovaj grad, ukoliko ste dobro organizovani moguće je obići za 48h. Ukoliko se odlučite da putujete preko nas, dobićete detaljan plan/preporuku sa svim detaljima. Pored toga, da biste uživali u istoriji i da biste razumeli sve te znamenitosti, koje se pojavljuju pred Vama možda je najbolje da pored sebe imate i vodiča, koji će se potuditi da Vam celu istoriju potpuno dočara. U takvom vidu putovanja, vodič se posvećuje Vama, i na raspolagnju je odredjeni vremenski period, tako da i plan obilaska se apsolutno može podrediti Vašim željama i potrebama. Skrojite putovanje po svojoj meri.

Istaknuta objava

Italijanska kuhinja

Italijanska kuhinja je mediteranska kuhinja, koja se sastoji od sastojaka, recepata i tehnika kuvanja razvijenih širom italijanskog poluostrva još od antike, a kasnije se proširila širom sveta zajedno sa talasima italijanske dijaspore. Italijanska kuhinja je poznata po svojoj regionalnoj raznolikosti, posebno između severa i juga italijanskog poluostrva. Nudi obilje ukusa i jedan je od najpopularnijih i kopiranih na svetu. Italijansku kuhinju uglavnom odlikuje jednostavnost, jer mnoga jela imaju samo dva do četiri glavna sastojka. Italijanski kuvari se uglavnom oslanjaju na kvalitet sastojaka, a ne na detaljnu pripremu. Sastojci i jela se razlikuju u zavisnosti od regiona. U kom delu Italije da ste se obreli, nadjite neki šarmantni restoran i uživajte i u atmosferi i u ukusima Italije.