Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sarajevo

Sarajevo - Veoma mali broj gradova na svetu može ponuditi tako raznolike zanimljivosti na tako malom području kao što to nudi Sarajevo. Istorijske atrakcije, prirodne lepote i jedinstveni doživljaj mesta na kom se „Istok susreće sa Zapadom“ sve su razlozi koji privlače i dovode toliko posjetilaca u Sarajevo. Zima nudi obilje mogućnosti za zimske sportove i rekreaciju na snegu. Proleće i jesen, sa svojom blagom klimom nude mogućnosti za prijatno istraživanje prirodnih lepota periferije i živopisan program kulturnih događaja u gradu. Leto je vreme kada grad, njegovi trgovi i ulice postaju praznik u pokretu; to je vreme kada grad živi dvadeset i četiri sata.

Sarajevo ima svoju specifičnu težinu, pa jedna poseta vrlo često postaje početak trajnije vezanosti za ovaj grad i njegove ljude. Dakle, najbolje je da ga posetite, jer bismo voleli čuti da li ste se i vi zaljubili u Sarajevo!

Individualna i grupna putovanja Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

Evropski Gradovi 2023 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Sarajevo, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

 

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

Sarajevo

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Poseta Sarajevu

Sarajevo se nalazi na samom vrhu liste evropskih glavnih gradova u kojima posjetitelji sigurno mogu dobiti dobru vrednost za svoj novac. Bilo da se radi o smeštaju, kupovini suvenira, obilasku zanimljivih mesta, poseti atrakcije, jedući ukusna jela u kvalitetnim restoranima sa spektakularnim pogledom, provesti veče u nekom od vrhunskih klubova, potražiti wellness tretmane i zdravstvene usluge ili provesti nezaboravne vikende u nekim skijališta u blizini grada, Sarajevo će zasigurno iznenaditi posetioce vrhunskim kvalitetom u kom mogu uživati.

Istaknuta objava

Sarajevski čevapi

Sarajevski restorani odlikuju visokim nivom usluge, a većina nudi raznoliku i takozvanu ‘internacionalnu’ kuhinju. Kvalitet hrane je vrlo dobar, a cene su uglavnom povoljne. Pored toga, sarajevska kuhinja ima niz etno restorana u kojima možete uživati u raznovrsnoj i ukusnoj domaćoj kuhinji. Tradicionalna kuhinja deo je kulturne baštine i identiteta grada, a odlikuje se autentičnošću pripreme i raznolikošću ukusa. Karuzo je jedini specijalizovani vegetarijanski restoran u Sarajevu, ali drugi restoran takođe nudi i služi pristojan vegetarijanski meni.