Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sarimsakli

Sarimsakli Turska – nalazi se preko puta grčkog ostrva Lezbos, na severnoj obali Egejskog mora. Jedan od najvećih turskih gradova Izmir je udaljen 155km, dok je Beograd na 1.150 km od ovog letovališta. Svetska zdravstvena organizacija je ovaj deo Turske svrstala u vazdušnu banju jer vlažnost vazduha iznosi 0,5%, što povoljno deluje na osobe sa plućnim bolestima. Ima oko 7.000 stanovnika i neretko se može dogoditi da među stanovništvom čujete i naš jezik. Ovo letovalište je poznato po jednoj od najdužih i najlepših peščanih plaža na obalama Egeja. Pored plaže, Sarimsakli poseduje veliki broj hotela, apartmana, restorana internacionalne kuhinje, i sve ostale sadržaje koji su vam neophodni za jedan prijatan odmor. U okolini Sarimsaklija se nalaze i brojna istorijska mesta koja zavređuju pažnju: Troja je udaljena 170 km, Pergamon 65 km i Efes 250 km. Na samo 7 kilometara udaljenosti nalazi se i Ajvalik, koji možete posetiti lokalnim autobusom. 

Sarimsakli hoteli

Sarimsakli Leto 2021 - Ukoliko se odlučite da letujete u Sarimsakliju, pogledajte naše aranžmane za leto 2021. avionom (direktnim čarter letovima), ili sopstvenim prevozom/autobusom. Nudimo Vam veliki izbor modernih hotela sa 3 i 4 zvezdice, koji nude polupansionsku, ali i all inclusive uslugu, i odlične popuste za decu i porodice. Pogledajte naše first minute i last minute aranžmane. Sarimsakli Last Minute. Sarimsakli Avionom.

Sarimsakli

Istraži mesto

Sarimsakli
od
20€ -
Sarimsakli
od
23€ -
Sarimsakli
od
24€ -
Sarimsakli
od
0€ -
Sarimsakli
od
19€ -
Sarimsakli
od
24€ -
Sarimsakli
od
19€ -
Sarimsakli
od
17€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Kako provesti leto u Sarimsakliju

Sarimsakli 2021 - U Sarimsakliju živi veliki broj stanovnika srpskog i bošnjačkog porekla, s kojima ćete se lako sporazumeti. Zvanična valuta u Turskoj je turska lira. Kako je kurs turske lire promenljiv, preporučuje se da neposredno pred putovanje proverite odnos konvertibilne valute koju nosite sa sobom (evro/dolar) i turske lire. U gradu postoji banka, bankomat, ali konverziju možete izvršiti i u hotelima. S obzirom da je Sarimsakli veoma malo letovalište, u mnogim prodavnicama ne postoje POS terminali i bankarske kartice se ne primaju. Zbog toga je preporučljivo da ponesete dovoljno gotovine u nekoj konvertibilnoj valuti. Od 27. do 31. jula u Turskoj se slavi praznik - Bajram, pa bi trebalo imati u vidu da u tom periodu većina prodavnica ne radi.

Više

Istaknuta objava

Izleti Sarimsakli

Turističke agencije organizuju jednodnevne fakultativne izlete do Troje, Efesa, Izmira i Pergamona. Izleti se organizuju za turiste iz nekoliko mesta na turskoj obali, pa polazak morate uskladiti sa vodičem.

Više