Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 10:00 - 17:00 | Subota i Nedelja: neradni dani
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Šarm el Šeik

Šarm el Šeik leto 2023 je glavno turističko središte Sinajskog poluostrva i jedno od vodećih svetskih ronilačkih odredišta. Podvodna čudesa Crvenog mora - posebno vode morskog parka Ras Mohammed, južno od grada - stavila su na prvo mesto Šarm, a ronjenje i ronjenje s maskom i dalje privlače veliki broj ljubitelja ronjenja svake godine.

Ovo je takođe jedno od najboljih odredišta u Egiptu ako se samo želite odmoriti na plaži, a posebno je omiljeno za porodični odmor zbog izvrsnih sadržaja u ponudi. Bez obzira da li ste ovde zbog peska ili morskog života, Šarm el Šeik je odličan izbor za odmor na plaži nakon istraživanja hramova i grobnica u ostatku zemlje. 

Šarm el Šeik Letovanje 2023

Ukoliko želite da provedete leto 2023 u Šarm el Šeik, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima sa avionskim prevozom, direktnim čarter letovima. Šarm el Šeik hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Pogledajte i naše first minute i last minute ponude: Egipat Šarm el Šeik Leto 2023. Šarm el Šeik Last Minute. Šarm el Šeik All Inclusive.  

Šarm el Šeik

Istraži mesto

Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -
Šarm el Šeik
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Letovanje Šarm el Šeik

Sa sunčanim sjajem i toplom vodom tokom cele godine, Šarm el Šeik je najbliža destinacija Evropi gde možete da upijete sunca, zaronite u neverovatne koralne grebene i uživate u moru kad god vam treba odmor od rutine. Klima je lepa i suva tokom cele godine, s temperaturama u rasponu od 20°C do 25°C u zimskim mesecima, dok leti leti dosežu najviše do 35°C. Sharm El Sheikh ima najširi spektar zabava, uzbudljiva, pa čak i ekstremni sportovi: pored ronjenja, ronjenja na dah, jedrenja, vetra i zmaja, čak i na sledećem odmoru u Šarm El Šeiku možete isprobati ronjenje nebom ili padobranstvo iz helikoptera.

Više

Istaknuta objava

Atrakcije Šarm el Šeik

Iz Šarm el Šeika lako možete rezervisati izlete i safari u obližnju Sinajsku pustinju i otkriti neverovatni manastir Svete Katarine ili veličanstvene Sinajske planine. Dodajte tome beskrajne noći provedene u lokalnim barovima, noćnim klubovima i plažama plešući noć ili čaroliju postojećeg safarija u planinskom pejzažu pustinje Sinaj i znaćete zašto je Sharm rangiran među najlepšim svetskim destinacijama za odmor. Šarm El Šeik ima sve da vaš odmor učini nezaboravnim iskustvom. Unutar Šarma, u zalivu Naama, nalazi se mesto akcije, ako tražite miran odmor, Hadaba (blizu Ras Um Šida) bi bio vaš izbor, ovde ćete naći mirne hotele i odmarališta.

Više