Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 16:00
  • € = 117.5833
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Side

Side Turska – Ovo je opušteno porodično odmaralište na turskoj mediteranskoj obali, udaljeno samo oko 45 minuta vožnje od aerodroma Antalija i nekoliko kilometara od grada Manavgata, sa poznatim vodopadima. Ime obližnje reke Manavgat znači da je ovo područje bujno, zeleno i plodno. Najzanimljiviji delovi letovališta uključuju lepu obalu i luku, dugačke prostrane plaže i grčke i rimske ruševine, oko kojih je izgrađen moderan grad.

Za Side se često kaže da je idilična destinacija za porodicu, jer ima sve odlike šarmantnog letovališta na plaži, a nije preveliki i bučan. Duž mora se prostire šetalište, tako da zavisno od položaja hotela, možete u večernjim satima prošetati do starog grada. Obiđite drevnu luku, udobne restorane na obali i kaldrmisane ulice načičkane zanimljivim prodavnicama. 

Side letovanje 2021 

Side Leto 2021 - Ukoliko želite da provedete svoj odmor u ovom prelepom turskom letovalištu, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Side Hoteli su sa all inclusive uslugom i odličnim popustima za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene - Side Turska Hoteli. Side 2021.

Side

Istraži mesto

Side
od
671€ -
Side
od
530€ -
Side
od
1.000€ -
Side
od
717€ -
Side
od
963€ -
Side
od
918€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Turski kolači

Turska je zemlja mešavina, preplitanja kultura, vera, umetnosti, tradicija, istorija…. A kao specijalan “začin” u priči o celoj toj mešavini neminovno se javlja i – hrana. Jer, kada je jedna zemlja toliko velika prostorno, a onda i kulturološki i istorijski, neminovno je preplitanje na svim planovima. Neizostavno probajte poznate turske kolače: lokum, alvu, baklavu, kajmakli i mnoge druge... ma probajte sve!

Više

Istaknuta objava

Letovanje za savremenog turistu

More je sveprisutno u starom gradu Sideu. Ovo je lavirint uskih ulica sa puno obnovljenih starih kuća, sada pretvorenih u prodavnice, barove i restorane. Evropski turisti ne moraju da brinu o konverziji valuta, jer su sve cene u evrima. U poređenju sa mnogim drugim odmaralištima u Turskoj, ovde je turistička sezona već je u punom jeku od kraja aprila. Atmosfera je istovremeno živahna i opuštena. Ako volite da šetate, prošetajte se šetalištem pored starih gradskih zidina. Posle hrama Apolona, ovo je druga najbolja opcija za prelepe slike zalaska sunca.

Više