Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sitonija leto 2023

Sitonija 2023 - Drugi “prst” poluostrva Halkidiki je ujedno i njegov park, gde ljubitelji tišine i zelenila traže utočište. Obala je duga više od 300 kilometara i okružuje tri planine – Meliton, Peklaru i Itamos. Tu se mogu videti živopisne male luke, brojna ribarska sela, usamljene plaže i nestvarni kolorit različitih boja. Nudi prirodne lepote, divne peščane plaže, slikovite male luke, mirna seoca i šumovite oblasti. Sitonija uspeva da objedini tradicionalnu lepotu i gostoljubivost sa savremenim zadovoljstvima. Na svakom njenom kraju naći ćete predivne plaže sa kristalno čistom vodom, male osamljene pećine sa jedinstvenim kamenim oblicima, i oblasti pod borovom šumom koje se prostiru u nedogled.

Sitonija Hoteli 2023

Agencija Sole Azur Vam nudi bogat izbor sjajnih hotela za letovanje 2023. u mestima Nikiti, Vurvuru, Tristinika, Gerakini, Metamorfozi, Lagomandra, Toroni i dr. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude: Hoteli Sitonija Leto 2023. Halkidiki Hoteli.

Sitonija leto 2023

Istraži mesto

Sitonija leto 2023
od
0€ -
Sitonija leto 2023
od
47€ -
Sitonija leto 2023
od
49€ -
Sitonija leto 2023
od
133€ -
Sitonija leto 2023
od
35€ -
Sitonija leto 2023
od
0€ -
Sitonija leto 2023
od
187€ -
Sitonija leto 2023
od
34€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Sitonija plaze

Sitonija je jedno od tri poluostrva Halkidikija i najpoznatije po prelepim plažama. Ukusi su različiti, ali većina ljudi se slaže da se izdvajaju plaže Orange, Mega Portokali i Kavurotripes Paradise. Najpoznatija plaža je verovatno Orange, ali imajte na umu da ovde u sezoni ume da bude velika gužva. Ukoliko se odlučite da budete aktivni, možete posetiti plažu Kalamitsi gde ćete naći deo koji je uređen sa ležaljkama, taverne na plaži, sitan pesak. Sledeća može biti plaža Karidi, koja vas u nekim momentima može podsetiti na Karibe zbog svoje boje mora i peska, lako je dostupna i ima plićak za decu. Naš predlog je i Lagomandra sa asfaltiranim prilazom, koja je odlična za one koji nisu preterano avanturisti, a žele užitak bez rizika. Pored toga, tu su i plaže Agios Ioannis, Kalogria, Lagonisi, Klimataria, Koviou, Platanisi, Armenistis i još mnoge druge. Sitonija nikoga nije razočarala plažama, ali znajte da je potrebno malo avanturističkog duha i aktivnijeg odmora da ih obiđete.

Istaknuta objava

Ekskurzije

Pored svakodnevnog obilaska neke druge plaže, dane odmora možete iskoristiti i za neku od ekskurzija. Možete otići do Soluna u obilazak ili šoping, ili se pak odlučiti da obiđete Meteore. Ukoliko ste ljubitelj vodenih ekskurzija, onda su za vas: Sitonija kružna tura, Poseta akva parku u Solunu, Krstarenje oko Svete Gore, Krstarenje Plava laguna, Krstarenje Robinzon, Krstarenje do ostrva Amuljani. Sitonija vam aktivnostima može ispuniti dane baš onoliko koliko vi to želite. Halkidiki Grcka Sitonija Last Minute. Nikiti Hoteli. Toroni Hoteli.