Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sivota leto 2023

Sivota Grčka 2023 – Sivota predstavlja prelepu, gotovo neiskvarenu prirodnu destinaciju u Grčkoj, kakve je sve teže naći. To je malo mesto na obali Epirske prefekture, na putu za Pargu, iz pravca glavnog grada Igumenice. Ukoliko tražite mirno naselje za svoj odmor, koje ima sve potrebne uslove, ali ipak i dalje živi neiskvarenim tradicionalnim životom, onda je ovo pravo odredište za Vas. Centar Sivote nalazi se u mirnoj priobalnoj oblasti, gde možete da uživate u pogledu na dva ostrvca u seoskom zalivu, ili na Krf i Paksos. Veliki izbor lepih plaža i nekolicina šumovitih ostrvca nude Vam mesto za potpuno opuštanje i odmor. Do plaža je lako doći peške, ili iznajmljenim čamcem. Do plaže Bela Vraka, jedne od najlepših, potrebno je oko 15 minuta hoda. Plaža Mega Amos nalazi se nešto dalje, ali na njoj možete naći gostionicu, u kojoj možete probati tradicionalnu grčku hranu. Nijedna plaža neće Vas razočarati, jer romantična atmosfera, plitka i čista voda čine znake raspoznavanja ovog mesta. Do ostrva i plaža moguće je doći i čamcem. Predveče, većina umornih posetilaca i meštana posmatra iz opuštenih kafića ili ribljih restorana prelepe zalaske sunca. Ukoliko ste ljubitelj noćnog života, ovde možete naći kafiće i gostoljubivost u lokalnim barovima. Najbolji način da upoznate sve plaže i zalive predstavlja iznajmljivanje čamca, jer postoje mesta do kojih se peške ne može stići.

Sivota apartmani

Sivota 2023 - Za ovu godinu odabrali smo izuzetne apartmane i vile, koji će Vaše letovanje učiniti nezaboravnim. Aranžmani su sopstvenim prevozom ili autobusom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Sivota Grcka. Sivota Last Minute.

Sivota leto 2023

Istraži mesto

Sivota leto 2023
od
89€ -
Sivota leto 2023
od
89€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Sivota plaze

Najpoznatija plaža nalazi se u Agios Nikolaosu i nije ništa drugo do Pisina (što znači bazen); uživaćete u njegovom finom belom pesku i zeleno plavim prozirnim vodama smeštenim u sočno zelenom okruženju. U Mourtemenu se uputite prema drugoj plaži u regionu sa 5 zvezdica, Bela Vraka, kojoj možete prići peške prelazeći preko uske trake zlatnog peska sa kopna. Sivota Leto 2021.

Više

Istaknuta objava

Izleti brodom

Blizu obale naći ćete mala ostrva poput Mavro Oros (što znači Crna planina), Agios Nikolaos, Mourtemeno. Imajte na umu da se isplati iznajmiti čamac i ploviti mirnim vodama tog područja. Otkrijte svoje tajne uvale ili obale i pustite da vas obuzme rajska čarolija.

Više