Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 17:00 · Subota i nedelja su neradni
  • € = 117.5779
+381 (11) 3626-015

Sivota

SIVOTA – Sivota predstavlja prelepu, gotovo neiskvarenu prirodnu destinaciju u Grčkoj, kakve je sve teže naći. Sivota je malo mesto na obali Epirske prefekture, na putu za Pargu, iz pravca glavnog grada Igumenice. Ukoliko tražite mirno naselje za svoj odmor, koje ima sve potrebne ustanove, ali ipak i dalje živi neiskvarenim tradicionalnim životom, onda je Sivota pravo odredište za Vas. Centar Sivote nalazi se u mirnoj priobalnoj oblasti, gde možete da uživate u pogledu na dva ostrvca u seoskom zalivu, ili na Krf i Paksos. Veliki izbor lepih plaža i nekolicina šumovitih ostrvca nude Vam mesto za potpuno opuštanje i odmor. Do plaža je lako doći peške, ili iznajmljenim čamcem. Neke plaže su na 10 do 15 minuta udaljene od centra mesta. Do plaže Bela Vraka, koja je jedna od najlepših, potrebno je oko 15 minuta hoda. Plaža Mega Amos nalazi se nešto dalje, ali na njoj možete naći gostionicu, u kojoj možete probati tradicionalnu Grčku hranu. Nijedna plaža u Sivoti neće Vas razočarati, jer romantična atmosfera, plitka i čista voda čine znake raspoznavanja ovog mesta. Do ostrva i plaža moguće je doći i čamcem. Predveče, većina umornih posetilaca i meštana posmatra iz opuštenih kafića ili ribljih restorana prelepe zalaske sunca. Ukoliko ste ljubitelj noćnog života, ovde možete naći kafiće i gostoljubivost u lokalnim barovima. Najbolji način da upoznate sve plaže i zalive, predstavlja iznajmljivanje čamca, jer postoje mesta do kojih se peške ne može stići. Sivotu okružuju ostrvca Mavro Oros, Sv. Nikola i Bela Vraka, koja možete posetiti čamcem. Još neke od plaža za plivanje su: Zavia, Pisina, Zeri, Galikos Molos, Mikros Paradisos ili Megali Amos.

Sivota

Istraži mesto

Sivota
Nije ocenjen 0 Ocena
od
0€ -
Sivota
Nije ocenjen 0 Ocena
od
0€ -
Sivota
Nije ocenjen 0 Ocena
od
0€ -
Sivota
Nije ocenjen 0 Ocena
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Plaže u Sivoti

Najpoznatija plaža nalazi se u Agios Nikolaosu i nije ništa drugo do Pisina (što znači bazen); uživaćete u njegovom finom belom pesku i zeleno plavim prozirnim vodama smeštenim u sočno zelenom okruženju. U Mourtemenu se uputite prema drugoj plaži u regionu sa 5 zvezdica, Bella Vraka, kojoj možete prići peške prelazeći preko uske trake zlatnog peska sa kopna.

Više

Istaknuta objava

Izlet brodom Sivota

Na maloj udaljenosti od obale naći ćete mala ostrva Mavro Oros (što znači Crna planina) Agios Nikolaos, Mourtemeno, kao i druga manja ostrva. Imajte na umu da se isplati iznajmiti čamac i ploviti mirnim vodama tog područja. Otkrijte svoje tajne uvale ili obale i pustite da vas obuzme rajska čarolija.

Više