Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota: 10:00 - 15:00
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Slovenija

Slovenija 2022 - Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.
Wellness i Spa aranžmani Slovenija • Opustite se u wellness i spa centrima

Ukoliko govorimo o termama i wellness turizmu, sama činjenica da slovenačke terme godišnje poseti tri i po miliona turista, je pokazatelj da je jedna od najbitnijih destinacija za ovaj vid turizma, te ukoliko već niste trebalo bi da posetite neku od njih.  

Slovenija wellness i spa 2022 

 

Slovenija 2022 - Ukoliko želite da provedete svoj vikend u nekom od vrhunskih wellness i spa centara, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela. Slovenija wellness i spa centri nude odličnu uslugu i popuste za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene - Slovenija wellness i spa. Slovenija 2022.

Slovenija

Istraži mesto

Mapa grada