Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,20
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

St. Konstantin i Elena

Sveti Konstantin i Elena je prestižno odmaralište na bugarskoj obali Crnog mora. Nalazi se na 8 km severoistočno od grada Varne i 7 km južno od još jednog popularnog letovališta, Zlatni Pjasci. Smešteno je u oblasti izuzetnih prirodnih atrakcija sa šumama koje se spuštaju do samog mora, a čitava oblast je prirodna terasa koja se prostire na 10-15 m visine iznad mora. U ovo su mesto dolazili još pripadnici rimske i vizantijske aristokratije da uživaju u blagodetima tople lekovite vode, a prvi posetioci letovališta početkom 20. veka bili su Rusi, Česi, Poljaci i Nemci. Uz Zlatne pjasce, Sunčev breg i Albenu, Sv. Konstantin se sigurno ubraja u najelitnija bugarska letovališta.

Sveti Konstantin i Elena 2023

Pogledajte sjajan izbor hotela sa 4 i 5 zvezdica u letovalištu Sv. Konstantin i Elena za 2023. godinu, kao i naše first minute i last minute ponude: Sveti Konstantin i Elena Bugarska Letovanje. Bugarska Leto 2023.

St. Konstantin i Elena

Istraži mesto

St. Konstantin i Elena
od
0€ -
St. Konstantin i Elena
od
0€ -
St. Konstantin i Elena
od
0€ -
St. Konstantin i Elena
od
0€ -

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Sv. Konstantin i Elena Letovanje

Ovo mesto je popularno i rado posećeno zbog jedinstvene kombinacije prirodnih lepota, bogatih izvora lekovite vode, peskovitih plaža i nezaobilaznog mora. Vazduh je vrlo čist i zdrav zbog visoke koncentracije negativnih jona, a lepo uređeni parkovi sa drvećem čempresa, smokvama i rascvetalim jorgovanima mirišu čitave godine.

Istaknuta objava