Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,27
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sunčev Breg

Sunčani Breg Bugarska - odmaralište sa plavom zastavom, smešteno u slikovitom i ekološki čistom zalivu, u južnom delu bugarske crnomorske obale, uz sam grad Nesebar. Najveće je i najpopularnije odmaralište u Bugarskoj, izgrađeno uz 8 km dugu peščanu plažu. Čini ga veliki broj hotela i drugih objekata za smeštaj gostiju. Sa stotinama barova i restorana, mnoštvom zabave i prodavnica i razvijenom infrastrukturom, odmaralište privlači oko milion turista godišnje iz celog sveta. Sunčev Breg je doživeo veliki procvat proteklih nekoliko godina, sa dolaskom turista iz Skandinavije, Britanije, Izraela, Poljske... Turistička sezona ovde traje od maja do oktobra.

Suncev Breg Hoteli

Pogledajte naš bogat izbor hotela sa 3 i 4 zvezdice u Sunčevom Bregu za letovanje 2023. godine, kao i naše first minute i last minute ponude: Suncev Breg 2023. Suncev Breg Bugarska Leto 2023.

Sunčev Breg

Istraži mesto

Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
0€ -
Sunčev Breg
od
21€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Sunčev Breg Leto 2022

Sunčev breg, zbog bogatog noćnog života, mnogi porede sa Las Vegasom. S druge strane, vrlo je prijatan za letovanje, jer se nalazi na plaži dugačkoj više od 8 kilometara, sa sitnim i mekanim peskom, a deo plaže je obrubljen peščanim dinama - savršeno za igranje sa decom. Morsko dno se blago spušta od plaže, pružajući plitko područje na kojem možete veselo veslati u mirnim, toplim vodama. Veliki razlog zašto Sunčev breg privlači turiste je zbog relativno niskih cena u poređenju sa poznatijim destinacijama.