Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija info@soleazur.rs Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00 | Subota 10:00 - 15:00 | Nedelja: neradni dan € = 117,34
info@soleazur.rs +381 (0) 11 3626-015

@

Pozovite
nas

Kontakt telefoni i informacije

Sveti Stefan

Sveti Stefan 2023- jedno od najlepših mesta na celom crnogorskom primorju. Sićušno, a spektakularno ostrvo sa kućama iz 15. veka, povezano sa kopnom mostom izbeljenog peska. Samo ostrvo je u potpunosti zauzelo luksuzno odmaralište Aman, koje je definitivno jedno od najboljih mesta za boravak na Svetom Stefanu i celoj rivijeri.

Sveti Stefan je udaljen samo 5 kilometara južno od Budve i svakako ga treba razgledati čak i ako se ne zadržavate u blizini. Postoje savršene plaže na severu i jugu i lepa staza koja vodi duž čempresa i odlazi duž obale. Tu je i lep manastir. Dobrodošli na ostrvo koje je National Geographic Traveller svrstao među 50 najlepših mesta na svetu!

Sveti Stefan Hoteli

Pogledajte naš izbor hotela i vila na Svetom Stefanu i Miločeru za leto 2023, kao i first minute i last minute aranžmane: Sveti Stefan Crna Gora Letovanje 2023. Sveti Stefan Apartmani. Milocer Hoteli.

Sveti Stefan

Istraži mesto

Sveti Stefan
od
0€ -
Sveti Stefan
od
97€ -
Sveti Stefan
od
0€ -
Sveti Stefan
od
0€ -
Sveti Stefan
od
225€ -
Sveti Stefan
od
0€ -
Sveti Stefan
od
0€ -
Sveti Stefan
od
0€ -

Vidi još

Mapa grada

Naš predlog

Istaknuta objava

Sveti Stefan Letovanje

Šta ne treba propustiti: *opustiti se u širini savršenih plaža, *prošetati se prelepim parkom Miločer, starom letnjom rezidencijom porodice Karadjordjević. *Otići u živopisnu šetnju iznad Svetog Stefana i uživati u panoramskom pogledu na ostrvo. *Otkriti srednjovekovne manastire Paštrovići, skrivene usred šume.

Istaknuta objava

Kraljičina plaža

Kraljičina plaža se nalazi u blizini Miločera, neposredno uz Miločersku plažu. Od Svetog Stefana udaljena je oko 500 metara. Važi za jednu od najlepših plaža, ne samo u Crnoj Gori, već i na celom Mediteranu. To je mala plaža, duga oko 200 metara. U zaleđu plaže nalazi se letnja rezidencija Kralja Nikole, okružena gustom borovom šumom i zasadima maslina.